Jump to content
MAINOS

Verikokeet


Brunette77

Recommended Posts

Olen reilut 10 vuotta toiminut lähihoitajana ja tänä aikana en ole ottanut niitä. Edellisessä ei tarvinnut mutta nyt pitäisi osata Syksyllä oli pika parin tunnin koulutus josta jäi pelko niihin enemmän. Miten toimin Onko lähihoitajalle paikkoja jossa ei tarvitse osata verikokeita mitä teen asialle vinkkejä 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tuskin lähihoitaja esimerkiksi varahaiskavatuksessa, hammashoidossa, osastonsihteerinä, terveyskeskuksen vuodeosastolla tai mielenterveysyksikössä työskennelessään ottaa verikokeita.  Kotihoito on ehkä niitä alueita, jossa näytteitä otetaan, mutta uskoisin sen olevan lähinnä terveydenhoitajien tai sairaanhoitajien tehtävä. Mutta sairaanhoitajapula on jo osassa maata niin paha, että näytteottoon koulutetaan myös lähihoitajia. 

Link to comment
Share on other sites

Niin hoitaja tilanne on aika huolestuttava ja työnantaja voi nykyään soveltaa laajastikin, jotta työt saadaan tehdyksi. Et kylläkään kertonut missä olet töissä, enkä viitsi lähteä arvuuttelemaan yhtään enempää kuin Pekka tehnyt. Sinänsä verinäytteenotto ei ole mikään ihmeellinen temppu, mutta saa siinä pahaakin aikaiseksi, jos ei tiedä miten toimia.

Link to comment
Share on other sites

Lähihoitajat tekee nykyään kaiken ja sairaanhoitajat hoitaa siivoamisen, ruokakärryjen kuljetuksen, perushoitoa...... näin se menee ja sit ihmetellään.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...