Jump to content
MAINOS

Verikokeet


Brunette77

Recommended Posts

Olen reilut 10 vuotta toiminut lähihoitajana ja tänä aikana en ole ottanut niitä. Edellisessä ei tarvinnut mutta nyt pitäisi osata Syksyllä oli pika parin tunnin koulutus josta jäi pelko niihin enemmän. Miten toimin Onko lähihoitajalle paikkoja jossa ei tarvitse osata verikokeita mitä teen asialle vinkkejä 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tuskin lähihoitaja esimerkiksi varahaiskavatuksessa, hammashoidossa, osastonsihteerinä, terveyskeskuksen vuodeosastolla tai mielenterveysyksikössä työskennelessään ottaa verikokeita.  Kotihoito on ehkä niitä alueita, jossa näytteitä otetaan, mutta uskoisin sen olevan lähinnä terveydenhoitajien tai sairaanhoitajien tehtävä. Mutta sairaanhoitajapula on jo osassa maata niin paha, että näytteottoon koulutetaan myös lähihoitajia. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Niin hoitaja tilanne on aika huolestuttava ja työnantaja voi nykyään soveltaa laajastikin, jotta työt saadaan tehdyksi. Et kylläkään kertonut missä olet töissä, enkä viitsi lähteä arvuuttelemaan yhtään enempää kuin Pekka tehnyt. Sinänsä verinäytteenotto ei ole mikään ihmeellinen temppu, mutta saa siinä pahaakin aikaiseksi, jos ei tiedä miten toimia.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Lähihoitajat tekee nykyään kaiken ja sairaanhoitajat hoitaa siivoamisen, ruokakärryjen kuljetuksen, perushoitoa...... näin se menee ja sit ihmetellään.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...