Jump to content
MAINOS

Vuokrasopimuksen teko hoitotyötä?


Hoitajamummeli1

Recommended Posts

Vuoden alussa siirryttiin ns. hyvinvointialueille työskentelemään....eräällä nimeltämainitsemattomalla alueella sairaanhoitajat saivat lisää hommia..heille kuuluu nyt hoivakotien asukkaiden vuokrasopimusten tekeminen. Jaha, milloinkas tämmöinen homma on luokiteltu hoitotyöksi, kysyn vaan. Ennen sairaanhoitaja teki hoidollisia töitä, nykyään sh:lle työnnetään näköjään kaikkea mahdollista. Onneksi pääsen parin vuoden vuoden kuluttua ihan "laillisesti" pois hoitotyöstä- eläkepäivät koittavat-, en nimittäin mitenkään pysty hyväksymään näitä tehtävänsiirtoja hoitajille.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Miksi suostua? Sairaanhoitajana tehdään sairaanhoitajan työtä. Tämä on yksi syy, miksi tekijöitä ei riitä. Jos opiskelee sairaanhoitajaksi kuka hullu haluaa tehdä sihteerin, siivoojan, sossun, keittäjän töitä.

Katse siirtyy Tehyyn, eikos liiton pitäisi ajaa tätäkin asiaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Alanvaihtajana voisin tehdä noita soppareita. 30v toimistotöitä takana,mutta ymmärrän hyvin, että lähäri/sh ei halua tehdä sosionomin töitä.

Link to comment
Share on other sites

Hoitajamummeli1, ai kamala. Millä valtuuksilla te teette vuokrasopimuksia jonkun puolesta? Kuka on näiden vanhusten laillinen edunvalvoja? En ikinä suostuisi. Entä jos tulee joku kämmi? te vastaatte asiasta omalla kustannuksella, pahoinvointialue pesee kätensä koko touhusta. Nyt kiireesti yhteyttä liittoon.

Link to comment
Share on other sites

On 5/30/2023 at 2:07 PM, Onkopakkojoseihaluu said:

Millä valtuuksilla te teette vuokrasopimuksia jonkun puolesta?

Et tainnut lukea aloittajan viestiä? Vai ymmärtää? Eihän siihen nyt mitkään edunvalvonnat yms mitenkään liity jos työnantaja nimeää edustajakseen kenet nimeää. Eikä kukaan ole todellakaan henkilökohtaisesti yhtään missään extravastuussa siitä jos yritetään antaa työtehtäviä joihin ei ole koulutusta. 

Link to comment
Share on other sites

Hymm... joo, ymmärsin asian väärin. Eli hoitaja edustaa työnantajaa, on siis ns. vuokranantajan edustaja? Ehdoton no.

Edited by Onkopakkojoseihaluu
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...