Jump to content
MAINOS

Sh:n työnkuva terveysasemalla


Kaapokisu

Recommended Posts

Hei! Kertokaas vähän työtehtävistä, osastolta siirtymässä vastaanotoille. Oli tarkkailu, haavat, toimenpide, kiireellinen ja kiireetön vastaanotto, puhelin, mitäs muuta? Jotain muistissa harkka-ajoilta, mutta miten esim. Potilasmateriaali on muuttunut 8 vuodessa? 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
MAINOS
20 tuntia sitten, kukkis. kirjoitti:

Eiks noi samat tehtävät joita luettelit oo osastollakin 🤔

Sekä avovastaanottoa että osastotyötä tehneenä pakko sanoa, että ovat tehtävänkuvaltaan kuin yö ja päivä. Avopuolella hoidon tarpeen arvio korostuu voimakkaasti, mitä taas ei osastolla tehdä, kun se on jo akuuttivastaanotolla tehty. Puhelintyökään ei ole samanlaista, osastolla vastasin puhelimessa lähinnä omaisten kyselyihin tai järjestelin jatkohoitoasioita ja sen osuus oli pieni mun työpäivästäni, mutta vastaanotolla se on iso osa työnkuvaa. Vastaanottojakaan en ole koskaan osastolla pitänyt.

Alkuperäiseen kysymykseen vastaisin, että ainakin puhelut ovat lisääntyneet muutaman viime vuoden aikana valtavasti. Vielä 3-4 vuotta sitten riitti muutama tunti puhelimeen vastaamista päivässä, nyt puhelin soi koko päivän. Vanhukset asuvat yhä huonompikuntoisina kotona, mikä näkyy akuuttivastaanotolla lisääntyneinä käynteina.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...