Jump to content
MAINOS

Sh:n työnkuva terveysasemalla


Kaapokisu

Recommended Posts

Hei! Kertokaas vähän työtehtävistä, osastolta siirtymässä vastaanotoille. Oli tarkkailu, haavat, toimenpide, kiireellinen ja kiireetön vastaanotto, puhelin, mitäs muuta? Jotain muistissa harkka-ajoilta, mutta miten esim. Potilasmateriaali on muuttunut 8 vuodessa? 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 3 viikkoa myöhemmin...
MAINOS
20 tuntia sitten, kukkis. kirjoitti:

Eiks noi samat tehtävät joita luettelit oo osastollakin 🤔

Sekä avovastaanottoa että osastotyötä tehneenä pakko sanoa, että ovat tehtävänkuvaltaan kuin yö ja päivä. Avopuolella hoidon tarpeen arvio korostuu voimakkaasti, mitä taas ei osastolla tehdä, kun se on jo akuuttivastaanotolla tehty. Puhelintyökään ei ole samanlaista, osastolla vastasin puhelimessa lähinnä omaisten kyselyihin tai järjestelin jatkohoitoasioita ja sen osuus oli pieni mun työpäivästäni, mutta vastaanotolla se on iso osa työnkuvaa. Vastaanottojakaan en ole koskaan osastolla pitänyt.

Alkuperäiseen kysymykseen vastaisin, että ainakin puhelut ovat lisääntyneet muutaman viime vuoden aikana valtavasti. Vielä 3-4 vuotta sitten riitti muutama tunti puhelimeen vastaamista päivässä, nyt puhelin soi koko päivän. Vanhukset asuvat yhä huonompikuntoisina kotona, mikä näkyy akuuttivastaanotolla lisääntyneinä käynteina.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...