Jump to content
MAINOS

Kysely hoitoalan opiskelijoille: Ilmastonmuutos ja hoitotyö- Hoitoalan opiskelijoiden käsitykset, havainnot ja tietoisuus ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista ihmisten terveyteen


Ilmastotiedehippi

Recommended Posts

Hei,

Olen väitöskirjatutkija Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitokselta ja etsin vastaajia verkkokyselyyni hoitotyön opiskelijoiden käsityksistä, havainnoista ja tietoisuudesta ilmastonmuutokseen ja ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksiin liittyen. Tutkimus on osa väitöstutkimustani.

Voit osallistua tutkimukseen, mikäli opiskelet sairaanhoitajaksi, kätilöksi, terveydenhoitajaksi tai ensihoitajaksi.

Vapaaehtoisuus

Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit keskeyttää vastaamisen koska tahansa. Tutkimukseen pyydetään suostumus kyselylomakkeen alussa.

Tutkimuksen tarkoitus

Tämän tutkimuksen tarkoituksena on  ymmärtää terveysalan opiskelijoiden käsityksiä, havaintoja ja tietoisuutta ilmastonmuutoksesta sekä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ihmisten terveyteen.

Tutkimuksen kulku

Tutkimus toteutetaan verkkokyselynä. Kyselyyn voi vastata anonyymisti. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaan noin 15minuuttia.

Tutkimustuloksista tiedottaminen

Tutkimustuloksista kirjoitetaan artikkeli kansainväliseen alan lehteen. Tulokset voidaan julkaista myös alan konferensseissa, sekä kotimaisissa alan lehdissä. Tulokset julkaistaan myös Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitoksen väitöskirjassa.

Lisätiedot

Tutkija: Iira Tiitta, TtM, Väitöskirjatutkija, Terveystieteiden tiedekunta hoitotieteen laitos, Itä-Suomen yliopisto

Sähköposti iiraka@student.uef.fi                              

 

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/hoitotyojailmasto          

 

Ohjaajat:

Lauri Kuosmanen, TtT, Dosentti, yliopistonlehtori, Terveystieteiden tiedekunta, hoitotieteen laitos, Itä-Suomen yliopisto.

Ruth McDermott-Levy, PhD, MPH, RN, FAAN, Professor and Co-Director,  Mid-Atlantic Center for Children's Health and the Environment (Region 3 PEHSU). M. Louise Fitzpatrick College of Nursing, Villanova University.

Jouni, J.K. Jaakkola, PhD, LT, Kansanterveystiede, Ympäristöterveys, Ympäristöterveyden ja keuhkosairauksien tutkimusyksikkö, Lääketieteellinen tiedekunta, Oulun Yliopisto.

Edited by Ilmastotiedehippi
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Vielä ehtii vastaamaan parin viikon ajan. Kysely sulkeutuu 11.6.

Iso kiitos kaikille tähän mennessä vastanneille, todella paljon on vastauksia tullut ja innolla odotan, että pääsen aineistoa tutkimaan tarkemmin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...