Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajan moraalinen rohkeus: kutsu haastatteluun


Elina P

Recommended Posts

Kutsu osallistua sairaanhoitajien moraalista rohkeutta tarkastelevaan tutkimukseen

Olen väitöskirjatutkija Turun yliopiston Hoitotieteen laitokselta ja etsin haastateltavia sairaanhoitajan moraalista rohkeutta tarkastelevaan tutkimukseeni.

Moraalinen rohkeus hoitotyössä tarkoittaa sitä, että sairaanhoitaja eettisen ongelmatilanteen kohdatessaan toimii eettisten periaatteiden mukaisesti, vaikka toiminnasta koituisi hänelle itselleen epäsuotuisia seurauksia. Tutkimuksen tavoite on ymmärtää, miksi sairaanhoitajat joskus toimivat moraalisesti rohkeasti ja miksi moraalisesti rohkea teko jää joskus puuttumaan.

Voit osallistua tutkimukseen, jos olet tunnistanut sairaanhoitajan työssäsi eettisiä ongelmatilanteita eli arvoristiriitoja. Osallistuminen on vapaaehtoista ja tarkoittaa käytännössä haastattelua, johon varataan 1–2 tuntia. Se voidaan toteuttaa toiveesi mukaan joko etäyhteyksin tai Sinulle sopivassa tapaamispaikassa. Haastattelut toteutuvat tammikuun ja maaliskuun 2023 välillä.

Tässä linkki tarkempaan tutkimustiedotteeseen:

https://utufi-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/etpaja_utu_fi/ErhQU2twgOpHjpc9c3kAm5UBHl4hkJIJXpWtXuFO3L8ALg 

Vastaan myös mielelläni tutkimusta koskeviin kysymyksiin, joten olethan matalalla kynnyksellä minuun yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse joko viestillä tai soitolla. Väitöskirjatutkimukseni ohjaajina toimivat TtT, professori Riitta Suhonen ja THT, professori Helena Leino-Kilpi.

Olethan minuun yhteydessä, jos päätät osallistua tutkimukseen.

Ystävällisin terveisin,

Elina Pajakoski TtM, väitöskirjatutkija, etpaja@utu.fi, 0407245203

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

Hei, 

etsin vielä lisää haastateltavia tutkimukseeni. Kerään aineistoa tarvittaessa maaliskuuhun asti, joten olethan yhteydessä, jos hoitotyön etiikka ja moraalinen rohkeus kiinnostavat. Yhteistietoni ja tiedot tutkimuksestani löytyvät aiemmasta viestistäni. 

yst. Elina

Edited by Elina P
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei, 

Vielä ehtii mukaan tutkimukseen, toivotan uudet osallistujat lämpimästi tervetulleiksi. Lisää tietoa ketjun ensimmäisessä viestissä.

t. Elina

Edited by Elina P
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...