Jump to content
MAINOS

Irtisanoutumisajan käytännöt


Matapapu

Recommended Posts

Kertokaas, onko tyypillistä, että kun irtisanoudut, niin se on sitten sun viiminen työpäivä sen jälkeen? Ettei irtisanomisajalla tarvitse enää mennä töihin? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Työajan pituudesta riippuu mikä irtisanomisaika on, ja aika moni sen ajan omalla työpaikallani on ollut töissä, mutta aika moni myös saikulla (näissä tapauksissa siis työntekijä on sanonut itsensä irti). Siinäkin vissi ero sanooko työntekijä itsensä irti vai työnantaja. Ainakin jos koeaika menossa  ja työnantaja sanonut irti, työt on loppunut siihen samantein.

 

Edited by kukkis.
Link to comment
Share on other sites

Yleensä on sisällä myöskin pitämättömiä lomia joita voi hyödyntää siten että ennen työsuhteen loppua voi pitää osan lomapäivistä ja osan ottaa sit rahassa. Koeajalla työt loppuu samantien. 

Link to comment
Share on other sites

En tiedä miten hyvin olet lukenut sopimuksesi( ennen kuin sen allekirjoitit), mutta niissä pitäisi aina mainita myös irtisano(utu)misaika, jolloin molemmat osapuolet sitoutuvat: a) työntekoon jab)palkanmaksuun irtisanoutumisajaltakin. Olen joutunut kyselemään irtisanoutumisajan palkkojen perään YKSITYISELLÄ puolella, mutta julkisella puolella asiat on aina hoidettu oikein.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...