Jump to content
MAINOS

Väärä lääke


Hanne_2021

Recommended Posts

Onko eettisesti väärin huijata asiakasta (asumispalvelussa) esim. perunjauhoja veteen sekoitettuna, tai vitamiinitabletti esim. päänsärkyyn? Asiakkaalla paljon päänsärkyä, jota tulee itkien valittamaan, ja ohjaaja toimii em. tavoin. On kuulemma myös tehonnut tämä uudenlainen lääkitys. Muistan joskus kuulleeni, ettei näin voi toimia.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

On hieman epäilyttävää, mutta mielestäni ei kaikissa tilanteissa kyllä automaattisesti ole väärin. Ei missään nimessä saa olla mikään ensisijainen vaihtoehto tai oletusarvoinen tapa toimia. 

Jos on syytä epäillä että kyse on kivusta eikä tavasta, silloin kipulääkitään oikealla kipulääkkeellä ja tarvittaessa järjestetään jatkotutkimuksiin. 

Muokattu - jupet
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Nämä on aina vaikeita. Toisaalta on tietysti epäilyttävää tarjota lumelääkettä toisaalta oikeilla särkylääkkeillä on haittavaikutuksensa. Olen aiemmassa työpaikassa antanut jalka- tai päänsärkyyn xylitol-pastilleja Buranan sijaan, kun kipu on oletusarvoisesti loppunut siihen, että 'lääke' menee suuhun. Ja nykyisessäkin satunnaisesti antanut Perfalgania joillekin, joilla Panadol nyt vaan ei koskaan auta. Ja ollut ihan tyytyväinen ja vain pienillä omatunnontuskilla, jos ja kun kipu on hellittänyt. Ja jos ei, siirtynyt muihin vaihtoehtoihin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...