Jump to content
MAINOS

Tuleeko tuosta KVTES:sta ikinä mitään ja seuraako yksityinen puoli koskaan mukana?


Sarcastic sh-d
 Share

Recommended Posts

Nyt kun eletään elokuuta ja alkaa viljanpuinti ja valtiovarainministeri kehottaa myös kunnallisen puolen hoitohenkilöstöä hyväksymään saman PASKAN SOPIMUKSEN, jonka MIRJA KINNUNEN ja muut Tehyn lakia oppineet menivät hyväksymään meille yksityisen puolen hoitajille, kyselen, tässä ,että kuinka moni ajattelee minun lisäkseni: A)hoitotyön tekemisen lopettamista kokonaan, B) eroamista omasta ammattiliitostaan, tai C) Molempia?

Miksi maksaa se reilu 1,1% tai 1,2 % kitupalkastaan liitoille, jotka eivät oikeasti tee mitään hyväksesi?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tein juuri hakemuksen hoitotyön esimiestutkinto-opintoihin(maksavat jotain 350 e ja varmaan paljon päälle) ja en ole ollenkaan varma menenkö koskaan edes pääsykokeisiin/opiskelemaan, mutta ei tämä nykyinen meno oikein enää innosta.

Link to comment
Share on other sites

Aloitan nyt syksyllä yamk:n, koska sitten voi päästä päivätöissä yli kolmen kilon bruttoon, jos sattuu saamaan jonkun oh:n paikan. 

Nykyisellä palkalla pärjään ihan kohtuullisesti, mutta se vaatii työskentelyä öisin ja viikonloppuisin ja siitä on muodostumassa minulle suurehko epämukavuustekijä lisistä huolimatta. 

En varmaan lähde alanvaihtoon, pitäisi opiskella joku uusi ammatti ja nyt on tässä vähän kaikkia talolainoja ja pikkumukulia yms mikä häiritsee työskentelyn lopettamista. Sitten kun näistä haasteista on selvitty niin työuraa on jäljellä sen verran vähän (20 vuotta?), että seison sen loppuun vaikka päälläni. Työskentelymaa saattaa kyllä vaihtua sitten, kun jälkikasvu on isompaa.

Mutta jos voisi palata ajassa 15 vuotta taaksepäin niin en ehkä vaihtaisi tietoliikennetekniikan opinnoistani tälle alalle 😁 Toki täytyy sanoa, että näin kovaa varmuutta työllistymisen suhteen ei olisi siellä puolen saavuttanut ainakaan kotimaassa. Nyt riittää, että on paperit ja voi mennä melkein mihin tahansa töihin. Tekniikan aloilla pitää yleensä myös pystyä olemaan hyödyllinen.

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Osastonhoitajaksi en koskaan rupeaisi, koen sen työvuorolistojen tekijäksi ja sijaistenhankkija viraksi.

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...