Jump to content
MAINOS

Suuntautumisvaihtoehto mietinnässä


ronjaa
 Share

Recommended Posts

Moi.

Tarvitsisin hieman apua. Olen siis lähihoitaja opiskelija jolla suuntautuminen alkaisi tammikuussa. Ongelmana on että en osaa päättää sairaanhoidon ja huolenpidon tai lasten ja nuorten väliltä. 

Haaveena olisi työskennellä sairaalassa lasten parissa. Kumpi suuntautuminen olisi tätä ajatellen parempi? mietin myös päiväkodissa työskentelyä, mutta kuinka helposti päiväkotiin otetaan töihin sairaanhoidon ja huolenpidon lähihoitaja. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Sairaanhoito ja huolenpito jos mielit töihin sairaalaan. 

Link to comment
Share on other sites

Silloin kun itse valmistuin niin Sahu opinnoilla sai päiväkodeista korkeintaan sijaisuuksia. Mutta tosiaa  jos mielit sairaalaan päästä töihin niin ehdottomasti Sahu. Mielestäni suuntautumisia sai joskus ainakin suorittaa kaksinkappalein..? 

Link to comment
Share on other sites

Sairaalaan et luultavasti (ainakaan ennen, nykyisessä hoitajapulassa en sano varmaksi) pääse työskentelemään ilman sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautumista. Jos tulevaisuudessa innostut, on sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautumisesta myös hyötyä sairaanhoitajaopintojen pohjana.

Lapset ja nuoret suuntautumisvaihtoehtona rajaa paljon työtehtäviä pois, sairaanhoito ja huolenpito antaa enemmän valinnanvaraa

Suosittelen siis lämpimästi edellämainittua.

 

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään.

- Albert Einstein -

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Suuntautumisvaihtoehto mietinnässä
MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...