Jump to content
MAINOS

Suuntautumisvaihtoehto mietinnässä


ronjaa

Recommended Posts

Moi.

Tarvitsisin hieman apua. Olen siis lähihoitaja opiskelija jolla suuntautuminen alkaisi tammikuussa. Ongelmana on että en osaa päättää sairaanhoidon ja huolenpidon tai lasten ja nuorten väliltä. 

Haaveena olisi työskennellä sairaalassa lasten parissa. Kumpi suuntautuminen olisi tätä ajatellen parempi? mietin myös päiväkodissa työskentelyä, mutta kuinka helposti päiväkotiin otetaan töihin sairaanhoidon ja huolenpidon lähihoitaja. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Silloin kun itse valmistuin niin Sahu opinnoilla sai päiväkodeista korkeintaan sijaisuuksia. Mutta tosiaa  jos mielit sairaalaan päästä töihin niin ehdottomasti Sahu. Mielestäni suuntautumisia sai joskus ainakin suorittaa kaksinkappalein..? 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Sairaalaan et luultavasti (ainakaan ennen, nykyisessä hoitajapulassa en sano varmaksi) pääse työskentelemään ilman sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautumista. Jos tulevaisuudessa innostut, on sairaanhoidon ja huolenpidon suuntautumisesta myös hyötyä sairaanhoitajaopintojen pohjana.

Lapset ja nuoret suuntautumisvaihtoehtona rajaa paljon työtehtäviä pois, sairaanhoito ja huolenpito antaa enemmän valinnanvaraa

Suosittelen siis lämpimästi edellämainittua.

 

Maailma on vaarallinen paikka, ei niiden vuoksi jotka tekevät pahaa, vaan niiden vuoksi, jotka katsovat vierestä, eivätkä tee mitään.

- Albert Einstein -

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • The title was changed to Suuntautumisvaihtoehto mietinnässä
MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...