Jump to content
MAINOS

Ikääntyneiden palveluissa toteutumatta jäävä hoitotyö -haastattelututkimus


Pauliina Hackman

Recommended Posts

Hei! Olen lh, sh ja TtM Pauliina Hackman. Opiskelen terveystieteiden tohtoriksi Itä-Suomen yliopistossa. Tutkin ikääntyneiden palveluissa toteutumatta jäävää hoitotyötä, joka tarkoittaa hoitotyön toimintojen toteutumatta jäämistä kokonaan tai osittain esimerkiksi resurssivajeiden vuoksi. Kansallisen ja kansainvälisen aiemman tutkimustiedon perusteella ikääntyneiden asumispalveluissa eniten toteutumatta jäävät hoitotyön toiminnot liittyvät asukkaiden viriketoimintaan ja kirjaamiseen. 

Etsin haasteltavia tutkimukseeni, jonka tarkoituksena on kuvailla hoitotyön toimintojen toteutumatta jäämiseen johtavia syitä, siihen liittyvää päätöksentekoprosessia ja hoitotyön suhteen toissijaisia tehtäviä. Tutkimuksen tarkoituksena on syventää ymmärrystä syistä ja toteutumatta jäävään hoitotyöhön liittyvistä päätöksentekoprosessista. Etsin haastateltavia, jotka työskentelevät välittömässä asiakastyössä ikääntyneiden tehostetussa palveluasumisessa tai ikääntyneiden laitoshoidon yksiköissä. Haastattelu toteutetaan teemahaastatteluna joko puhelimitse tai teams-yhteydellä. Haastattelun arvioitu kesto on noin 60 minuuttia. Haastattelu nauhoitetaan aineiston analysointia varten. Haastattelutallenne poistetaan haastattelun puhtaaksikirjoituksen jälkeen. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Tulokset raportoidaan tieteellisenä artikkelina niin, ettei haastatteluun osallistuneita ole mahdollista tunnistaa. 

Mikäli kiinnostuit tutkimuksestani, voit varata haastatteluajan tästä linkistä. Lähetän ilmoittautuneille sähköpostiin linkin teams-haastatteluun. Jos haluat osallistua tutkimukseen puhelimitse tai kysyä lisätietoja tutkimuksestani, pyydän sinua laittamaan minulle sähköpostia osoitteeseen paulpur@student.uef.fi. Tässä vielä linkit tutkimustiedotteeseen ja teemahaastattelurunkoon.   

Kiitos ajastasi ja mielenkiinnostasi, 

Pauliina Hackman

TtT-opiskelija

Itä-Suomen yliopisto

paulpur@student.uef.fi

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

Hei! 

Etsin vielä lisää haastateltavia. Jos kiinnostuit, voit varata haastatteluajan tästä linkistä. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit laittaa minulle ehdotuksia sähköpostilla (paulpur@student.uef.fi). Kiitos!

t. Pauliina Hackman

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hei! Etsin vielä haastateltavia. Pääset varaamaan ajan tästä linkistä. Haastatteluaikoja on varattavissa syyskuun loppuun asti. Kiitos! 

t. Pauliina Hackman

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...