Jump to content
MAINOS

MT puolen omituinen mitoitus?


Hans

Recommended Posts

Hieman ihmettelin että viikolla on 2 A ja 2 I mutta viikonloppuna 1x1, ruoka ja siivous siis hoitajan vastuulla vielä.. jotenkin tuntuu että suotta saa juosta liian lujaa ihan vaan säästö syistä. 21 asukasta.. vai onko todellakin MT puolelle näin?  ei tehostettu siis ja ei yökköjä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Itse työskentelin mielenterveyskuntoutujien yksikössä, 30 asukasta ja alkuun työskenneltiin arkenakin illat yksin kunnes ihme kyllä siihen monen kerran pyynnöstä saimme 2 hoitajaa eli 1 otettiin aamuvuorosta,  viikonloppuina oli 1 hoitaja aamussa 1 illassa  ja öisin varallaolo ja asukkaiden vointi vaihteli paljon ja asukkaat vaihtui paljon. Aivan kilo paskaa. En ole enää hoitoalalla. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

4 tuntia sitten, Hans kirjoitti:

Itse kuin eksyin sähkäristä hoitajaksi kait pitää alkaa miettimään taas takaisin jos samaa tapaan jatkuu :D

Tässä paikassa missä olin töissä teimme huoli-ilmoituksen henkilökunnan vähyydestä koska tilanne kuormitti erittäin paljon hoitajia ja asukkaiden ja hoitajien turvallisuus oli vaarassa. Asukkaat olivat vapaasti kulkevia, meneviä ihmisiä, osa käytti päihteitä ja toi niiden vaikutuksia hoitokotiin mukanaan. Huoli-ilmoituksen myötä saimme toisen hoitajan iltavuoroon mutta paskaahan siitä niskaan tuli ja kaiken lisäksi osa hoitajista käänsi palaverissa täysin kelkkansa. En ole palaamassa takaisin hoitoalalle. Vasta alan toipua alan viemästä itsetunnosta ja luottamuksesta taas ihmisiin.  Työ sinänsä olisi ok ja hoidettavat, mutta kaikki muu onkin sitten sitä kiloa paskaa ja ei todellakaan auta palkannousu sitä korjaamaan. Palkankorotus tuo alalle varmaan vielä enemmän persoonallisuushäiriöisiä hoitajia ja surkeita pomoja. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Totta muutama kymppi/satanen ei asiaa korjaa millään jos työ yhteisö ja pomo on paskan tasoa, sitä tosin on myös nähty kun keikkailen useassa paikassa niin siinä kyllä saa hyvin kuvan ja tietää mihin ei useasti mene itseään suotta väsyttämään, kun ei onneksi vakkari paikka kiinnosta parempi pysyä vierailevana tähtenä ja valita oman jaksamisen ja mielen mukaan kun onneksi on todella paljon vaihtoehtoja mihin mennä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...