Jump to content
MAINOS

Kutsu tutkimukseen: Empatian ja emotionaalisen työn merkitys hoitotyössä


Mariss

Recommended Posts

Hei!

Etsin haastateltavia pro gradu -tutkielmaani. Opiskelen Lapin yliopistossa hallintotieteitä ja teen pro gradu -tutkielmaani hoitajien emotionaalisesta työstä ja sen kuormittavuudesta. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat tänä päivänä kovilla alati kiristyvän resurssitilanteen vuoksi. Työn vaatimuksiin kuuluu käytännön työtehtävien lisäksi potilaan tilanteen huomioiminen tunnetasolla (mm. empatiakyky). Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia emotionaalisen työn vaatimuksia hoitotyöhön liittyy ja miten hoitajat kokevat esimerkiksi tilanteet, joissa potilasta kohtaan tulee olla empaattinen.

Haastattelut tullaan toteuttamaan joko puhelinhaastatteluina tai etäyhteydellä kevään 2022 aikana. Haastattelun kesto on noin tunti. Haastattelut äänitetään analysointia varten ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja raportoidaan täysin anonyymisti. Haastattelumateriaalit hävitetään tutkielman valmistuttua. Mitään tunnistettavia tietoja haastateltavista ei tule esiin tutkimuksesta.

Mikäli olisit valmis jakamaan kokemuksiasi, pyydän kiitollisena olemaan minuun yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian. Vastaan mielelläni myös mahdollisiin lisäkysymyksiin. Kiitos ajastasi!

 

Ystävällisin terveisin,

Mari Turunen

Hallintotieteiden maisteriopiskelija

Lapin yliopisto

marituru@ulapland.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei! Toivoisin vielä muutamaa haastateltavaa tutkimukseeni. Rohkeasti vain mukaan! Olisin kiitollinen!

-Mari Turunen

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...