Jump to content
MAINOS

Pro graduun haastateltavia: Oletko mielenterveyskuntoutujien asumispalvelussa työskentelevä sote-alan ammattilainen?


Satususanna

Recommended Posts

Tervehdys,

Nimeni on Satu Lättilä ja opiskelen Göteborgin yliopistossa Ruotsissa. Teen pro gradu-tutkimusta mielenterveyskuntoutujien hoidosta perusterveydenhuollossa. Tutkimuksen tarkoituksena on havainnoida vaikuttavatko mielenterveyden diagnoosit somaattisten sairauksien tunnistamiseen ja/tai hoitoon perusterveydenhuollossa.

Tutkimusta varten haluaisin haastatella sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia tuetusta asumisesta tai palveluasumisesta. Ammattilaisten näkemykset asiakkaan kohtaamisesta  ja kohtelusta perusterveydenhuollon yksikössä ovat tutkimuksen ytimessä. Haastattelut voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi osallistujan toiveiden mukaisesti.  

Haastattelut järjestetään ajan hengen mukaisesti etäyhteydellä, eli esimerkiksi Zoomin välityksellä. Haastatteluiden ajankohdat tullaan erikseen sopimaan haastateltavien kanssa. Tavoitteena on kuitenkin saada haastattelut tehtyä viimeistään 15. maaliskuuta mennessä. Allekirjoittaneelle sopivat sekä arkipäivät että viikonloput.

Tutkimuksessa noudatetaan sekä varovaisuutta että hienovaraisuutta haastateltavan anonymiteetin säilymisen varmistamiseksi. Tutkimuksessa ei julkaista yksilöllistäviä tietoja ja jokaiselle haastateltavalle annetaan alias. Haastateltavaa pyydetään allekirjoittamaan suostumuslomake, jota säilytetään sähköisessä muodossa kahden eri salasanan takana. Haastattelumateriaalit tuhotaan tutkielman valmistumisen jälkeen.

Jos olette kiinnostunut osallistumaan haastatteluun, toivon että otatte minuun yhteyttä mahdollisimman pian. Kaikki ammattilaisten tarjoama tietotaito on tärkeää tutkimuksen kannalta.

Jos teille jäi mitään kysyttävää, ottakaa matalalla kynnyksellä minuun yhteyttä.
Kiitos ajastanne!

Lämpimin terveisin,
Satu Lättilä
gussatla@student.gu.se
 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kiitos kaikille, tarvittava määrä osallistujia on saatu tutkimukseen! Oikein mukavaa kevään odottelua koko konkkaronkalle. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...