Jump to content
MAINOS

Eläke/osatyökykyiset


Aanna

Recommended Posts

Minkä ikäisenä aiotte jäädä eläkkeelle, kuinka moni ikääntyvä yleensäkin jaksaa hoitotyössä, oletteko saaneet kevennystä iän tai saiuksien perusteella. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Mä siirryn eläkkeelle heti kun siihen tulee mahdollisuus vaan taitaapa käydä niin että tulevaisuudessa hoitajille ei myönnetä eläkettä olenkaan, poikkeuslailla määrätään kaikki olemaan töissä kunnes kuolet työn ääreen.

Link to comment
Share on other sites

Sama täällä, heti pois kun vaan mahdollista. Viimeiset 10 vuotta on osoittaneet, mihin ala on menossa. Hoidettavat ihmiset on vaan tilastoja... Hoitajien arvostus on nollassa. Hoitajien asioista päättää sellaset henkilöt, joilla ei ole minkäänlaista käytännön näkemystä tai kokemusta alalta. Luulevat osaavansa parantaa asioita, mutta todellisuudessa kehitys menee koko ajan huonompaan. Enää hoidetaan vaan tietokoneita.. 

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Kunhan opintolaina on kuitattu pois niin vastaava summa jatkaa sijoituksiin ja eläkesäästöksi. En usko saavani eläkettä muuten tulevaisuudessa tai edes pääseväni hengissä eläkkeelle kun eläkeikä on niin korkea. Eli tavoitteena on suurempi ja aikaisempi eläke.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...