Jump to content
MAINOS

Hallitus suunnittelee valmiuslain käyttöönottoa


Leon

Recommended Posts


Valmiuslain käyttöönoton tarkoituksena olisi alkuvaiheessa sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan turvaaminen eikä uusien rajoitusten käyttöönotto

Viite: https://yle.fi/uutiset/3-12268344

Aikookohan Tehy/Super irtisanoa nykyisen SOTE-sopimuksen päättymään 28.2.2022?

Poikkeusolojen nojalla presidentti/hallitus/eduskunta voivat jälleen määrätä sote-henkilöstön työhön rangaistuksen uhalla. Julkinen terveydenhuolto romahtaisi samantien, jos ylityötä ei enää tehtäisi.

"Tämä työ- ja virkaehtosopimus on voimassa 1.9.2021–28.2.2022. Sopimuksen voimassaolo jatkuu 28.2.2022 jälkeen vuoden kerrallaan, jollei sitä kirjallisesti irtisanota viimeistään kuusi viikkoa ennen sopimuskauden päättymistä. Irtisanomisesta huolimatta tämän sopimuksen määräykset ovat voimassa, kunnes yhteisesti todetaan neuvottelujen uudesta sopimuksesta päättyneen tai joku sopijaosapuoli kirjallisesti ilmoittaa katsovansa neuvottelut päättyneiksi"

Ihana kuunnella noita puoluejohtajia illan sote-aluevaalien haastatteluissa. Budjettivaroistahan tämä kaikki on lopulta kiinni.

Kukaan ei halua jättää potilaita tai vanhuksia pulaan. Korona-aikakin vielä.  Kuinka sote-henkilöstön edunvalvontaa voi hoitaa, kun ns. lakkoase riistetään aina käsistä. Taivaspaikan toivossa ja rikkaan puolison varoillahan tätä laupeudentyötä tehdään, eikö? :)

Muokattu - Leon

Jotta elämä ei olisi liian helppoa- valitse hoitoala

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
2 tuntia sitten, Leon kirjoitti:

Taivaspaikan toivossa ja rikkaan puolison varoillahan tätä laupeudentyötä tehdään, eikö? :)

Ei oo puolisokaan kovapalkkaisessa työssä. 😪

Ylitöitä en ole tehnyt, mutta jos pakotetaan niin sit on pakko. 😭

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Voi...   s......tanan s....tana (nyt meni kyllä tunteisiin). Valmiuslain valmistelulle onkin "toinen" syy ja se on nyt julkisesti tunnustettu.

Aikooko ne tosissaan julistaa poikkeusolot maahan jatkossa jokainen pääsiäinen, vappu, juhanus, heinäkuu ja joulu kun hoitajat eivät silloin riitä ja työtaisteluoikeuskin heiltä viedään. Tämä on jo sairasta..... 

https://yle.fi/uutiset/3-12270585

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...