Jump to content
MAINOS

ALLE 35-V TERVEYSALAN TYÖNTEKIJÖITÄ KAIVATAAN - HELSINGIN YLIOPISTON HAASTATTELUTUTKIMUS MIELENTERVEYSPERUSTESISTA SAIRAUSPOISSAOLOISTA


NooraH

Recommended Posts

HAASTATTELUTUTKIMUS  18–34-VUOTIAILLE SOSIAALI- JA TERVEYSALAN TYÖNTEKIJÖILLE

Oletko ollut sairauslomalla yleisten mielenterveysongelmien, kuten masennuksen ja ahdistuneisuuden takia?

Haluaisitko kertoa kokemuksistasi?

 

Kutsumme sinut osallistumaan Helsingin yliopiston haastattelututkimukseen, jossa selvitetään, millaisia tekijöitä alle 35-vuotiaiden työntekijöiden mielenterveyteen liittyvien sairauspoissaolojen taustalla on sosiaali- ja terveysalalla (sote-ala), ja miten nykypäivän työelämä näyttäytyy nuorille sote-alan työntekijöille. Tutkimus on osa Helsingin yliopiston Helsinki Health Studya, ja sitä rahoittaa Kansaneläkelaitos (Kela).

Tutkimukseen voivat osallistua 18–34-vuotiaat sote-alan työntekijät, joilla on ollut kuluneen vuoden aikana vähintään yksi sairauspoissaolo (vähintään yksi päivä), joka liittyy lieväasteisiin tai korkeintaan keskivaikeisiin yleisimpiin mielenterveysoireisiin, kuten ahdistuneisuuteen tai masennukseen, tai muihin lieviin ja yleisiin mielenterveysoireisiin. Tällä hetkellä kaipaisimme haastatteluihin erityisesti terveysalan työntekijöitä. 

Arvomme osallistuneiden kesken 4 kpl 25 e arvoisia päivittäistavarakaupan lahjakortteja.

Sinun kokemuksesi ovat arvokkaita. Osallistumalla autat luomaan tietoa mielenterveysperusteisten sairauspoissaolojen ennaltaehkäisemiseen sekä sote-alan työolojen kehittämiseen nuorten työntekijöiden työssä jaksamista paremmin tukeviksi.

Haastattelu toteutetaan videovälitteisessä etäyhteydessä, eikä se vaadi ennakkovalmistautumista. Haastattelu on ehdottoman luottamuksellinen. Tietojasi ei luovuteta työnantajille tai muillekaan ulkopuolisille tahoille. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista, eikä siitä makseta palkkiota. Osallistumisesta ei ole odotettavissa haittoja.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä haastattelijaan Noora Heinoseen tai tutkimuksen johtajaan professori Anne Kouvoseen puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme varata sinulle sopivan haastatteluajan. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin.

 

Ystävällisesti,  

Noora Heinonen

 

Yhteystiedot:

Haastattelija, tohtorikoulutettava, TtM, Noora Heinonen, noora.a.heinonen@helsinki.fi, puh. 050 307 1547

Tutkimuksen johtaja, professori Anne Kouvonen, anne.kouvonen@helsinki.fi, puh. 050 448 7113

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...