Jump to content
MAINOS

Vaippaan vai vessaan?


JPA
 Share

Recommended Posts

Tuleeko muille usein tilanteita, että joudutte pyytämään hoidettavaa tekemään tarpeet vaippaan, kun ette kerkeä tai pysty viemään vessaan? 

Entä oletteko törmänneet tilanteisiin joissa hoidettava itse pyytää lupaa pissata vaippoihin? 

 

Link to comment
Share on other sites

Jos en pysty viemään vessaan niin tarjoan alusastiaa tai sorsaa. Minä en kehoita tekemään vaippaan. Kyllä joskus myös asiakas haluaa tehdä vaippaan jos kokee liian hankalaksi/ pelottavaksi vessaan menon. Usein sitten kyllä ovat tyytyväisiä kun on käyty vessassa. Maanittelen aluksi mutta jos vessareissu on ehdoton ei niin sitten saa hän itse päättää.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kun tulee päätös että tulee kuivittaa kävelevä sänkyyn niin vähän sotii minun arvomaailmaa, mutta tehtävä on mitä käsketään ja sitten kuunnellaan omaisten huutoa miksi pitää vaippaan tehdä kun voi mennä Wc. Nää on näitä kysymyksiä... 

Link to comment
Share on other sites

Kävelevät menee tai viedään wc. Ei ketään pyydetä tekemään vaippaan kiireen vuoksi. Tietysti on asia erikseen missä vaiheessa ehtii avustamaan potilaan wc. Jos odotus aika on pitkä voi mahdollisesti silloin vaipat kastua. Työnantajan velvollisuus huolehtia riittävästä hoitohenkilöstön määrästä jotta jokainen potilas pääsee kohtuullisessa ajassa wc. Omaisena minäkin hieman hermostuisin jos vaippoihin virtsataan vaan kiireen takia. Sellaisia päätöksiä ei voi tulla esimieheltä että hoidetaan sänkyyn  jos siihen ei ole mitään terveydellistä syytä. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...