Jump to content
MAINOS

Joulun työvuorot


kukkis.
 Share

Recommended Posts

Kiinostaisi tietää miten muilla työpaikoilla tänä vuonna joulun työvuorot menee / sovitaan ?

Millä periaatteilla kukin saa vapaan tai on töissä?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on yleensä aina sama periaate eli jos olit viime jouluna vapaalla, olet tänä jouluna töissä ja päinvastoin. Jos on jouluna vapaalla, on uuden vuoden töissä. Tietysti jos sattuu vapaaehtoisia tekijöitä olemaan, voi joku joskus päästä olemaan kaksikin peräkkäin vapaalla.

Link to comment
Share on other sites

Itselläni edellisessä työpaikassa kävi niin, että 8 ihmisen työporukassamme olin ainoa joka laittoi joulun toiveeksi töitä tai vapaa, koska en yksinkertaisesti kehdannut laittaa pelkkää vapaatoivetta koska lin ollut pari edellistä joulua vapaalla. NO työryhmämme KAIKKI muut laittoivat toiveeksi KOKO joulun pyhiksi pelkkää vapaata ja heistä yksikään ei ollut ollut työryhmässämme edellisenä jouluna. NO esimies ratkaisi asian siten, että laittoi minut ainoana työryhmästämme jouluaattoon töihin, muut saivat kaikki vapaatoiveensa ja taloon otettiin ULKOPUOLELTA tekemään sijainen jouluaaton illan, joulupäivän, tapaninpäivän... Kaiken lisäksi olin ollut  juhannusta putkeen töissä vaikka olin pari viimeistä juhannusta toivonut vapaaksi.  Onneksi lähdin työpaikasta ja voin nyt paljon paremmin ilman vakituista hoitoalan paikkaa. Työ siellä oli kevyttä, kuntoutuvien mielenterveysasiakkaiden yksikkö mutta toki henkisesti raskasta koska (tottakai) työskentelimme yksin työvuoroissa ja siellä oli erittäin arvaamattomiakin asukkaita ulkopuolisine uhkineen. Homma äityi siellä siihen että muutama työntekijä vuorollaan savustettiin pihalle, minä mukaan lukien vaikken olisi koskaan uskonut missään niin käyvän koska olen huumorintajuinen ja joustava työkaveri enkä ilkeä pätijä tms. mutta menin tyhmänä puolustamaan edellistä savustettua työntekijää. 

Jo tuo kun näin keskustelun aiheen: joulu, nosti taas mieleen sen miksi en halua enää työskennellä AINAKAAN vakituisena hoitoalalla. Ja juu, on varmasti yksikköjä jossa nämäkin toteutuu reilusti mutta aina silti joku naputtaa selän takana. Itse kyllästyin touhuu TÄYSIN.

Link to comment
Share on other sites

Nykyisessä työpaikassa tunnutaan päinvastoin tappelevan et kuka SAA olla pyhinä töissä. Koska lisät, ja kaikki ei välitä niin joulusta. Ite ilmotin (sairaanhoitajana, muut on lähihoitajia) et voin tehdä jouluna jonkun päivän ihan hyvin, samoin uuden vuoden. Mutta mikään pakko ei ole. 

Link to comment
Share on other sites

Edellisessä työpaikassani sillä perusteella, kuka oli pomon kanssa hyvää pataa. Itse olin sitten kolme joulua putkeen töissä, en koko joulua vaan just sillä tavalla että keskellä pyhiä yksi tai kaksi vuoroa. Vapaatakin siis oli, mutta mihinkään ei pystynyt lähteä kun seuraava päivä oli taas töitä. 

Hymyilemiseen tarvitaan 26 lihasta mutta murjotukseen 62. Mitäpä suotta itseään vaivaamaan!

Link to comment
Share on other sites

  • OldOne changed the title to Joulun työvuorot
  • 1 month later...

Työpaikassani on vuoroperiiaate. Jos viime jouluna olit töissä niin nyt on vapaa ja toisinpäin. Samalla periaatteella menee myös työvuorot kuten aamu ja iltavuoro. Mutta mitään joustoa ei ole jos tarvitsisit sen vapaan kahtena jouluna peräkkäin. Taitaakin tulla yksinäinen joulu tänä vuonna :(

Edited by kukkis.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...