Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajan vastaanotolla työskenteleminen


Adiiia
 Share

Recommended Posts

Olen miettinyt hakevani töihin terveysasemalle sairaanhoitajan vastaanotolle.

Kaipaisin kokemuksia teiltä. Minkälaista työ on? Mitkä taidot ovat tärkeimpiä? Mikä asia yllätti työssä?  Miten kehottaisit uutta työntekijää perehtymään/opiskelemaan? Mitkä plussaa/miinusta?

Link to comment
Share on other sites

Täällä vastaanottotyötä 1,5 vuoden ajan tehnyt sairaanhoitaja. Tykkään työn vaihtelevuudesta ja ennalta-arvaamattomuudesta. Meillä työtehtävät vaihtuvat oikeastaan joka päivä. Vastaanottojen lisäksi työhön meillä kuuluu päivystävän hoitajan tehtävät, puhelintyötä, rokottamista, Marevan-määrityksiä ja hoidon tarpeen arviota palvelupisteellä.

Haastavaa työssäni on se, että täytyy olla tosi laaja teoriatietopohja. Asiakkaat kysyvät kaikkea maan ja taivaan väliltä. Hoitosuositukset on hyvä hallita tai ainakin täytyy osata hankkia tietoa nopeasti esim. puhelun aikana. Sähköisiä työkaluja ja tietokantoja toki on hyvin käytössä, lisäksi lääkärin konsultoiminen on aina mahdollista. Haastetta tuo myös se, että tieto muuttuu jatkuvasti, esim. koronaan liittyvät asiat. Täytyy lukea spostit tarkkaan aamulla, jotta osaa vastailla oikein.

Plussana säännöllinen päivätyö, työn haastavuus ja kiinnostavuus. Miinuksena se, että sijaisia ei oteta, eli jos joku on poissa, niin muut paikkaavat ja venyvät.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...