Jump to content
MAINOS

Keikkarit ja ikälisät


Minttumaaria

Recommended Posts

Olen tehmyt säännöllisen epäsäännöllisesti hoitotyötä sanotaanko 10 vuotta. 

Hain nyt ikälisiä. Työnantaja laski että työpäiviä minulla todistusten mukaan on 3300 ja jakoi sen 365 jotta saa työkokenusvuodet. Onko näin että tämä oikeasti jaetaan tuolla 365? Eihän normaalisopparillakaan ihmiset ole töissä 365 päivää  vuodessa vaan työpäiviä kertyy 5 päivää viikossa. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ainakin itsellä työkokemuslisät esim. PSHP:llä ja Tampereen kaupungilla on laskettu siten, että viikon työsopimus on 7 pv työkokemusta, kuukaudet ja vuodet toki kokonaisina. Yksittäiset päivät on yksittäisiä päiviä myös työkokemusta laskettaessa. Kai suurimmalla osalla työntekijöistä työsopimukset on olleet pidempiä kuin yhden päivän mittaisia.

Sinänsä jännä laskutyyli työnantajallasi, luulisi että on helpompi laskea jo suoraan kokonaiset kuukaudet/vuodet ilman, että muuttaa ne päiviksi. Toisaalta lopputulokseltaan tuo laskutoimitus lienee aika lailla sama. Mutta jos kaikki työsopimukset olisivat alle viikon mittaisia, niin siinä tapauksessa päiviksi muuttaminen ei olisi sinun etusi mukaista, juurikin siksi ettei kukaan työskentele seitsemää päivää viikossa.

Tietysti varmimman vastauksen saat liitosta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...