Jump to content
MAINOS

Keikkarit ja ikälisät


Minttumaaria

Recommended Posts

Olen tehmyt säännöllisen epäsäännöllisesti hoitotyötä sanotaanko 10 vuotta. 

Hain nyt ikälisiä. Työnantaja laski että työpäiviä minulla todistusten mukaan on 3300 ja jakoi sen 365 jotta saa työkokenusvuodet. Onko näin että tämä oikeasti jaetaan tuolla 365? Eihän normaalisopparillakaan ihmiset ole töissä 365 päivää  vuodessa vaan työpäiviä kertyy 5 päivää viikossa. 

Link to comment
Share on other sites

Ainakin itsellä työkokemuslisät esim. PSHP:llä ja Tampereen kaupungilla on laskettu siten, että viikon työsopimus on 7 pv työkokemusta, kuukaudet ja vuodet toki kokonaisina. Yksittäiset päivät on yksittäisiä päiviä myös työkokemusta laskettaessa. Kai suurimmalla osalla työntekijöistä työsopimukset on olleet pidempiä kuin yhden päivän mittaisia.

Sinänsä jännä laskutyyli työnantajallasi, luulisi että on helpompi laskea jo suoraan kokonaiset kuukaudet/vuodet ilman, että muuttaa ne päiviksi. Toisaalta lopputulokseltaan tuo laskutoimitus lienee aika lailla sama. Mutta jos kaikki työsopimukset olisivat alle viikon mittaisia, niin siinä tapauksessa päiviksi muuttaminen ei olisi sinun etusi mukaista, juurikin siksi ettei kukaan työskentele seitsemää päivää viikossa.

Tietysti varmimman vastauksen saat liitosta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...