Jump to content
MAINOS

iv lääkkeiden valmiiksi saattaminen


Piankin

Recommended Posts

En nyt tiedä olenko tyhmä vai onko multa mennyt vain jotain ohi. Mutta opiskelen terveydenhoitajaksi vielä viimeistä vuotta. Työskentely sairaalassa kiinnostas, mutta edessä on yksi ongelma.

Ongelma on se, että joo osaan valmistaa iv lääkkeet käyttövalmiiksi kuhan joku on mulle laittanut tarvikkeet valmiiksi. Eli jos vaikka Kefuroksiimi pitää laimentaa niin, jonkun on pitänyt laittaa mulle se laimennin esim keittis valmiiks pöydälle ja sanoo tätä ja ml määrä. Joten fiksummat kertokaa mulle mistä mä löydän itse tän tiedon, koska pitäshän mun tämmönen oppia/osata tulevaisuudessa. Terveysportista jostain joo varmana tieto löytyy, mutta kotikoneella sellaista pääse selailemaan. Saatika ikinä en oo oikeesti löytäny mitään tällästä tietoa sieltä. Joten auttakaa tätä hölmöä. Mistä löydän tietoa iv lääkkeiden valmiiksi saattamisesta.

Link to comment
Share on other sites

Kulloinkin käytössä olevan valmisteen pakkausselosteesta. Tosin asioiden helpottamiseksi monissa yksiköissä on valmiiksi printattuna yleisimpien valmisteiden laimennusohjeet.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...