Jump to content

Mihin ammatillisiin yhdistyksiin kuulut?


spärlä

Recommended Posts

Olen juuri kuullut taas uudesta tietyn erikoisalan hoitajien yhdistyksestä, niitä on niin paljon etten millään pysy perässä. Eli mihin ammatillisiin yhdistyksiin/potilasyhdistyksiin kuulut? Koetko niistä olevan hyötyä? minkälaista? Kenelle suosittelisit yhdistystä?

Link to post
Share on other sites

"Kymmennykset" menevät edelleen Tehylle ja sh-liitolle, vaikka päätoimi on vaihtunut IT-duunariksi kauan sitten. Erityistä tarvetta vaihtoonkaan ei toisaalta ole ilmennyt, kun perusjutut (so. työttömyyskassa, apu työoikeudellisissa kymyksissä, lm- ym. palvelut) toimivat edelleen ja työnantajana samainen kuntayhtymä.

Muutoin ym. järjestöihin kuuluminen tukee lähinnä ammatillista ajan tasalla pysymistä, keikkamaailman ohella. Hieman tarkemmin tulee lehdykät luettua, kuin ennen vanhaan..

Potilasjärjestöistä ei ole kokemuksia.

/kari

Link to post
Share on other sites

Ainoat yhdistykset, joissa olen jäseninä ovat TEHY + ao 707(suomen suurin jäseniä tänään 2704), sh-liitto, Joloksen erä sekä Kiimingin Kiekko-Pojat ry

Ja kahteen ensimmäiseen tarvitaan alamme koulutustaustaa, kolmanteen maanomistajuutta tai muuta kytkyä ja viimeiseen voi liittyä kuka tahansa:)

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...