Jump to content
MAINOS

Kokemuksia


Ativan5mg

Recommended Posts

Te jotka olette vaihtaneet työpaikkaa/ alaa pelkästään huonon ilmapiirin ja/tai johtamisen vuoksi, olisi kiva kuulla kokemuksianne ja saada vähän vertaistukea. Itselläni alkaa lopulta tulla seinä vastaan muutaman vuoden kipuilun jälkeen. Asiakkaat ja työnkuva on hyvä juttu, siksi vaikea päätös :(

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Alanvaihto kannatti ihan 100-0. Nyt on huomattavasti paremmat työolosuhteet. Suosittelen. 

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Mä olen melko herkästikkin vaihtanu paikkaa, jos on alkanu asiat kyrsimään. Pitkään tein yksityisellä puolella erinäisissä asumispalveluyksiköissä töitä. Opiskellessani lähihoitajaks ja valmistumisen jälkeen en oo kotihoitoon halunnut koskea pitkällä tikullakaan, mut nyt siellä tehty reilu vuos keikkaa opiskelujen ohella ja pakko sanoa, että kyllä joskus kannattaa mennä kokeilemaan semmosta paikkaa mitä kohtaan on ennakkoluuloja!

Se kun on monessa paikassa nähny hoitajien kypsyyden siihen työhön ni ei voi muuta sanoa, kun et ihmiset osaa olla tyhmiä. Jos et osaa työstäs mitään muuta sanoa kun pelkkää negatiivista, ole hyvä ja lähde.. :D Miks pilata omaa henkistä hyvinvointia jäämällä semmoseen paikkaan, missä et nauti tai tunnet ittes riittämättömäksi yms.

Link to comment
Share on other sites

Sepä se kun työ olisi mukavaa ja innostavaa ja pidän asiakkaista. Tuohon työpaikkaan on vaan pureutunut todella tiukasti pahan puhumisen kulttuuri...vaikka itse olis turpa kiinni koko ajan niin sitten kun oon lomalla niin jotain hämmennystä keksitty selän takana. Se just harmittaa kun ei noin mukavia asiakkaita ole kyllä ollut muissa paikoissa. Jos niiden takia viel jaksais ja nollais ittensä muusta siellä.

Link to comment
Share on other sites

On 6/14/2021 at 3:38 PM, Ativan5mg said:

jupet, mille alalle vaihdoit? :)

Lähdin vielä opiskelemaan ja nyt lääkis on siinä vaiheessa että ekoja sijaisuuksia teen kandina. Ehdottomasti kannatti vaikka opiskelijaksi palaaminen työelämästä oli toisaalta aika syvältä... Alaa siis kokonaan en osannut jättää mutta työnkuva aika erilainen ja johtaminen yms varsin erilaista.

  • Tykkää 2
  • Ihastus 1
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...