Jump to content
MAINOS

Mitä opiskella itsenäisesti, ennakkoon?


Hiituska

Recommended Posts

En päässyt vielä opiskelemaan mutta uusi yritys ensi haussa. Nyt haluaisin opiskella kuitenkin jotain itsenäisesti ennakkoon. Kertokaa kokeneemmat, mitä se olisi? Lihaksia suomeksi ja latinaksi,  Lääkelaskuja mitä muuta?

Onko jotain "klassikkotehtäviä" jotka joka vuosi teetätetään jonka voisi tehdä jo ennakkoon opintoja ajatellen

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ilmeisesti sairaanhoitajan opintoja mietit? Oletko katsellut avoimen amk:n tarjontaa? Monesti opintoja on mahdollista suorittaa täysin verkko-opintoina avoimen kautta. Maksaa hieman, mutta saat tuntumaa opintoihin ja nämä suoraan hyväksiluettua tutkintoon kun pääset sisään :) Ainakin vapaavalintaisia ja yleisiä opintoja kuten englantia ja ruotsia voisi hyvin tehdä etukäteen verkko-opintoina. Ovat sitten jo alta pois ja voit valmistua nopeammin tai vastaavasti opiskella rauhallisempaa tahtia sitten tutkinto-opiskelijana.

Jos ihan itsenäisesti haluat opiskella, niin ihmisen anatomia (elimet, lihakset, hermosto, luusto yms) ja yleissairaudet  varmaan helpoimpia aloittaa. Netistä löytyy varmaan myös esimerkkejä lääkelaskuista, joita voit jo harjoitella. Vilkaise jonkun amk:n opintojen tutkintorakennetta ja mitä osaamistavoitteita eri kursseille kuuluu esim. https://opetussuunnitelmat.peppi.jamk.fi/fi/50/fi/5237/SAR2019SMM/year/2019

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...