Jump to content
MAINOS

Kyselytutkimus hoitajien kokemuksista työhyvinvoinnin etäjohtamisesta


TiinaK

Recommended Posts

Hyvä hoitotyöntekijä,

Pyydän Sinua osallistumaan tutkimukseen, jonka tarkoituksena on kuvata työhyvinvoinnin etäjohtamista sosiaali- ja terveysalalla hoitajien näkökulmasta. Etäjohtamisella tarkoitetaan, että henkilöstö ja johtajat sijaitsevat toisistaan fyysisesti etäällä, eivätkä näe toisiaan kasvotusten päivittäin. Etäjohtamisessa johtaja ja henkilöstö voivat työskennellä joko työpaikalla tai etänä. Voit osallistua tutkimukseen, mikäli 1) sinulla on sairaanhoitajan, lähihoitajan, perushoitajan, terveydenhoitajan, ensihoitajan tai kätilön ammattitutkinto, 2) olet tällä hetkellä työelämässä sosiaali- ja terveysalalla ja 3) sinulla on vähintään kuukauden kokemus etäjohdettavana olemisesta.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Tutkimukseen kerättyä aineistoa käsitellään luottamuksellisesti. Tutkimuksen tulokset tullaan raportoimaan siten, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä henkilöä. Tarkempaan tutkimustiedotteeseen pääset tutustumaan tästä.

Voit osallistua tutkimukseen täyttämällä sähköisen kyselylomakkeen, jonka ensimmäisellä sivulla täytetään suostumus tutkimukseen osallistumisesta. Lomakkeessa on taustakysymyksiä sekä viisi avointa kysymystä työhyvinvoinnin etäjohtamiseen liittyen. Tutkimukseen vastaaminen vie noin 15minuuttia. Vastaa kyselyyn 2.4.2021 mennessä. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä. https://link.webropolsurveys.com/S/B104DF8E3887A40F

Tutkimus liittyy pro gradu -opinnäytetyöhöni osana terveystieteiden maisteriopintojani Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitoksella. Ohjaajinani toimivat projektipäällikkö Anja Terkamo-Moisio ja yliopistonlehtori Pirjo Partanen. Valmis pro gradu -tutkielma raportoidaan Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitoksella ja julkaistaan Itä-Suomen yliopiston avoimien aineistojen eRepo-palvelussa osoitteessa https://erepo.uef.fi/.

Vastaan mielelläni tutkimukseeni liittyviin kysymyksiin.

 

Ystävällisin terveisin,

Tiina Karttunen

Terveydenhoitaja, Terveystieteiden maisteriopiskelija

Itä-Suomen yliopisto, Terveystieteiden tiedekunta, Hoitotieteen laitos

tiinkk@student.uef.fi

Edited by TiinaK
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Aineistonkeruun toinen viikko alkaa, joten vielä ehtii vastaamaan kyselyyn. Hoitajien kokemukset työhyvinvoinnin etäjohtamisesta ovat tärkeitä, joten käy halutessasi kertomassa kokemuksistasi edellä mainitun linkin kautta.

Kiitos jo kyselyyn vastanneille! 

Link to comment
Share on other sites

Hei! Aineistonkeruu jatkuu 9.4.2021 asti, joten jos et ole vielä ehtinyt käydä vastaamassa kyselyyn, niin vielä ehtii. Hoitajien työhyvinvoinnin etäjohtaminen on ajankohtainen aihe, joten hoitajien kokemukset etäjohdettavana olemisesta ovat tärkeitä. Voit käydä kertomassa kokemuksiasi työhyvinvoinnin johtamisen toteutumisesta etänä edellä mainitun linkin kautta. 

Link to comment
Share on other sites

Hei! Kysely päättyy tänään klo:23.59. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! :) 

Edited by TiinaK
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...