Jump to content
MAINOS

Kutsu haastattelututkimukseen – kokemuksia sairaanhoitajien rekrytoinneista ja työhön sitoutumisesta!


Telma T.

Recommended Posts

KUTSU HAASTATTELUUN!

Hei Sinä sairaanhoitaja! Olisiko Sinulla hetki aikaa osallistua tutkimukseen ryhmähaastattelun merkeissä? 

Haen työelämässä olleita nuoria sairaanhoitajia (vuonna 1992 tai jälkeen syntyneitä) eri sairaanhoitopiireistä kertomaan ajatuksistaan hoitotyön rekrytointien onnistumisesta ja mahdollisista työhön sitoutumiseen vaikuttavista tekijöistä. 

Ryhmähaastattelut toteutetaan virtuaalisesti vuoden 2021 maaliskuussa 3-4 kappaletta ja niihin osallistuu 3-5 haastateltavaa. Haastattelu voidaan järjestää myös henkilökohtaisena haastatteluna haastateltavan pyynnöstä. Haastattelualustana käytetään Zoomia tai Teamsia. Aikaa haastatteluun on hyvä varata noin tunti. 

Haastattelut muodostavat aineiston pro gradu -tutkielmaani, joten haastattelut nauhoitetaan ja litteroidaan tekstiksi tutkimuksen analyysia varten. Kerättyä aineistoa käsitellään niin, ettei tutkimukseen osallistuvia henkilöitä voida tunnistaa. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja aineiston keruussa noudatetaan tietosuojalakia. Tutkimus valmistuu vuoden 2021 aikana ja julkaistaan Vaasan yliopiston avoimessa julkaisuarkistossa Osuvassa.

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja haluat sopia haastatteluajan tai kysyä lisää tutkielmastani, ota rohkeasti yhteyttä minuun sähköpostitse!

 

Ystävällisin terveisin

Telma Töyrä

telma.toyra@student.uwasa.fi

Sosiaali- ja terveyshallintotieteiden opiskelija,

Vaasan yliopisto 

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...