Jump to content
MAINOS

Tutkimus lähijohtajan ja hoitohenkilöstön välisestä luottamuksesta. Kysely hoitohenkilöstölle.


Mipsa

Recommended Posts

KUTSU TUTKIMUKSEEN 

Lähijohtajan ja hoitotyöntekijän välinen luottamus 

Pyydän Sinua osallistumaan pro gradu - tutkimukseeni, jossa kuvataan lähijohtajien ja hoitotyöntekijöiden välistä luottamusta. Luottamus on lähijohtajan ja hoitotyöntekijöiden välisen suhteen avaintekijä.  Suomessa tätä aihetta on tutkittu vähän, joten on tärkeää saada uutta tietoa aiheesta. 

Tutkimukseen aineisto kerätään sosiaali- ja terveydenhuoltoalan lähijohtajilta ja hoitotyöntekijöiltä hoitotyön sosiaalisen median forumilta. Edellytyksenä vastaamiseen on, että työskentelet sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tehtävissä. Hoitotyöntekijöille tarkoitetussa kyselylomakkeessa on kolme taustakysymystä ja neljä avointa kysymystä koskien lähijohtajan ja hoitohenkilöstön välisestä luottamusta ja sen rakentumista. Lähijohtajille tarkoitetussa kyselylomakkeessa on neljä taustakysymystä ja viisi avointa kysymystä. 

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja tähän kyselyyn vastaamalla ja lähettämällä vastaukset annat suostumuksen tutkimukseen osallistumisestasi. Tutkimuksen aineisto on ainoastaan tutkimuksen tekijän käytettävissä tätä tutkimusta varten. Tutkimukseen osallistujia ei voida missään vaiheessa tunnistaa. Tutkimukseen osallistumisen voi keskeyttää missä vaiheessa tahansa ilman perusteluita tai seuraamuksia.  

Tutkimukseen voi osallistua 18.1.2021 alkaen niin kauan, että saadaan riittävästi aineistoa.  

On mahdollista, ettei tähän tutkimukseen osallistumisesta ole Sinulle välitöntä hyötyä. Tutkimukseen osallistumisesta ei ole Sinulla haittaa. Tutkimuksen tuloksia voidaan hyödyntää hoitotyön johtamisen ja koulutuksen kehittämisessä. 

Tutkimus raportoidaan pro gradu – opinnäytetyönä Itä-Suomen yliopiston hoitotieteen laitoksella ja julkaistaan yliopiston kirjaston sähköisessä tietokannassa https://erepo.uef.fi/browse?type=discipline&value=hoitotiede , jossa se on vapaasti luettavana. 

Tutkimuksen arvioitu valmistumisajankohta on huhtikuussa 2021.  

Vastaan mielelläni tutkimukseen liittyviin kysymyksiin. 

Mari Lepistö 

Terveystieteiden maisteriopiskelija, TtK 

Itä-Suomen yliopisto, Hoitotieteen laitos 

marilep@student.uef.fi 

 

Tässä linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/A3E665BA2A81C8E7

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Tutkimus lähijohtajan ja hoitohenkilöstön välisestä luottamuksesta. Kysely hoitohenkilöstölle.
MAINOS

Hei!

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille. Olen saanut riittävästi vastauksia tutkimusta varten, joten kysely on nyt suljettu.

T: Mari

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Hei! Pro gradu tutkielmani hoitotyöntekijöiden ja lähijohtajan välisestä luottamuksesta on julkaistu Itä-Suomen yliopiston kirjaston julkaisupalvelun kautta. Kiitos vielä kerran kyselyyn vastanneille. Sain rikkaan ja kuvailevan aineiston tutkielmaani. Tässä linkki julkaisuun.

https://erepo.uef.fi/handle/123456789/25719

T: Mari

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...