Jump to content
MAINOS

Olen huolissani etten pääse enään takaisin töihin jos hankin lapsia.


HoitsuJ

Recommended Posts

Olen hetki sitten aloittanut työt leikkaussalissa. Nyt myös perheen perustaminen olisi ajankohtaista, koska en ole enää ihan nuori. 

Minua kuitenkin huolestuttaa se, että en tule enää pääsemään takaisin leikkaussaliin töihin, jos joudun olemaan muutaman vuoden pois ja työkokemusta on ehtinyt kertyä vain 1-2 vuotta. Vakipaikkaa on ihan turha toivoa varmasti moneen vuoteen.

Toki osastoilta varmasti töitä löytyisi mutta leikkaushoitotyö on se mitä haluaisin oikeasti tehdä. PK-seudulle työllistyminen ei myöskään ole mahdollista.

Millaisia kokemuksia teillä on perheen perustamisesta uran alussa ja sen jälkeen uran jatkamisesta?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jos haluat lapsia, niin eiköhän se ole joka tapauksessa tärkeämpää kuin jonkin joutavan hanttihomman tekeminen. On erittäin harvinaista, että ihminen vanhana katuisi sitä, että olisi elämänsä aikana tehnyt liian vähän töitä.

  • Tykkää 4
Link to comment
Share on other sites

Tuskin ne leikkaussalit lakkaa olemasta sinä aikana, kun mukulan tai pari pyöräyttää. Ja kyllä tuo Immonkin pointti taitaa ihan hyvä olla. Ehtii niitä kraileja ojentelemaan vielä myöhemminkin, mutta lapsia on hankala tehdä sitten kun lakkaavat munasolut irtoamasta. 

  • Tykkää 3
Link to comment
Share on other sites

Sain lapsen 1,5vuotta valmistumisen jälkeen. Työnantajan olisi tullut jatkaa sijaisuutta äitiysloman yli sillä työvoimalle tarvetta oli. Nyt mennään oikeuteen, ja toivon asettavan ennakkotapauksen. Odotan nyt toista lasta, ja nykyinen työnantaja aikoo jatkaa määräaikaisuutta äitiysloman yli jotta on paikka mihin palata ja lomat kertyvät. Älä lykkää lasten hankintaa töiden takia, meillä kesti lähes 1,5vuotta tulla edes raskaaksi. Työt järjestyy aina, ja sulla sentään työkokemusta leikkurista on. 

  • Tykkää 1
  • Hämmentynyt 1
Link to comment
Share on other sites

Heips! Mä sain lapsen 32pv valmistumisen jälkeen! Lapsi jäi ainoakseni ja ilman häntä elämäni olisi tyhjää ja merkityksetöntä. Mikään, ei mikään, ole tärkeämpää!
 

2v kotiäiteilyn jälkeen pääsin leikkuriin 1kk työkokeiluun työkkärin kautta, ovet aukenivat ja samalla uralla olen edelleen, 22v myöhemmin

Link to comment
Share on other sites

Kyllä sote-alan suolakaivoksia on nyt ja jatkossakin pilvin pimein eli töitä niille jotka haluavat! Ihania hetkiä koteihin!

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Perheen perustaminen on tärkeää, mutta perus osastotyö ei oikein enää motivoi ja 3 vuorotyötä en enää jaksa tehdä. Itselleni on tärkeää, että pidän työstäni ja saisin tehdä sitä mistä pidän.

Oman alueeni työllisyystilanne leikkureihin ei ole nimittäin kovin hyvä. Silloin kun oma ryhmäni valmistui niin tälle alueelle ryhmästäni työllistyi itseni lisäksi vain 4. Monet hakivat PK seudulle tai muualle. Osa ei saanut lainkaan töitä leikkaussalista.

  • Surullinen 1
Link to comment
Share on other sites

Miksi leikkuriin ei pääsisi takaisin töihin ihan samalla lailla kuin muuallekin hoitoalalle? Pulaa on siellä ihan samalla tavalla työntekijöistä, kuin muuallakin! T. Leikkurissa työskentelevä

Edited by muumi
Link to comment
Share on other sites

Pääkaupunkiseudun jo vuosia jatkunut krooninen hoitajapula on hyvää vauhtia leviämässä nyt koko maahan. Eli ei hätää, töitä on vuosi vuodelta entistäkin enemmän.

Link to comment
Share on other sites

Elämä, perhe, lapset, terveys..... ne ovat elämän tärkeimmät asiat.

Kyllä se työ sieltä tulee perässä, ei tarvii hoitoalalla pelätä ettei pääse töihin. Eikä leikkuri ole yhtään sen kummosempi, jahka pandemia loppuu niin työtkin varmasti ja avoimet paikat lisääntyy. 

Älä hyvä ihminen laita työtä lapsen edelle.

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...