Jump to content
MAINOS

Mietteitä hoitoalasta...


Ativan5mg

Recommended Posts

...Mitä enemmän potilaat hoitajasta pitää ja saa ammattimaisen luottamussuhteen, sitä vähemmän sellaista hoitajaa yleensä hoitoalalla arvostetaan. Enemmän arvostetaan niitä kovaäänisiä jotka osaavat tuoda kansliassa esiin, kuinka paljon ovat tänään töitä tehneet ja mitä saavuttaneet. Ne potilaiden pitämät ja arvostamat hoitajat jäävät usein muiden jalkoihin ja tuntuu että alan vaihtajia on suurin osa niitä hoitajia, jotka olisivat aidosti hoitoalalle sopineet. Kokemuksia?

  • Kiitos 2
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Hoitajia ja asiakkaita/potilaita on monenlaisia. Jotkut potilaat pitävät enemmän yhdestä hoitajista, jotkut toisesta. Välillä kemiat toimivat paremmin, välillä huonommin. Taitava hoitaja säätää kommunikaatiotyyliään potilaan mukaan, mutta tykkäämisissä on silti eroa.

 

Hoitajan työ ei kuitenkaan ole kilpailua potilaiden suosiosta, vaan potilaiden hyvän hoidon toteuttamista. Ei myöskään ole mitään syytä antaa potilaiden jakaa hoitajia vuohiin ja lampaisiin, saati rohkaista sitä. Kollegiaalisuuteen kuuluu, ettei lähde mihinkään suosikki/inhokkihoitaja juttuihin mukaan. Jos kollegan toiminta on asiatonta, siihen tietysti puututaan muita reittejä, mutta mihinkään kahvihuoneen potilaiden suosikkihoitajakisaan ei pidä suostua, eikä omaa itsetuntoaan nostaa jollain "Vieno ja Pyry tykkää musta enemmän kuin tuosta toisesta hoitajasta"-jutuilla.

 

Potilaita ja asiakkaita varten sitä työtä tehdään, mutta kollegiaalisuuskin on tärkeä arvo ja hoitajien asettaminen suosikkijätjestykseen ei palvele kenenkään etua.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...