Jump to content
MAINOS

Koronaa sairastavan asiakkaan hoito kotihoidossa


HoitajaK

Recommended Posts

Miten käytännössä on toteutettu tai miten teillä on suunniteltu koronaa sairastavan asiakkaan hoito Kotihoidossa? Miten hoitajat asiakkaan luokse määräytyvät. Miten hoidetaan muut asiakkaat. Miten hoidetaan hoitajien tauot, käynti toimistolla jne. Kaikki vinkit otetaan vastaan, jotta osattais itse parhaiten varautua. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Meillä ainakin kotihoidossa kyseltiin, että ketkä ovat halukkaita lähtemään korona-tiimiin jos/kun kotihoidon asiakkailla todetaan korona tartunta.

Korona tiimiä varten on perustettu oma toimisto, josta sitten hoitajat lähtevät kentälle.

Tiimiä varten on myös nimetty esimieskin valmiiksi.

Kun tulee tieto, että sairaanhoitopiirin alueella on todettu kotihoidon asiakkaalla korona, niin tiimi laitetaan kasaan. Eli, jos kh:ssa on korona positiivinen, sinne lähtee vain ne hoitajat hoitamaan, jotka ovat ilmoittautuneet korona tiimiin. Ei siis kaikki kys.alueen hoitajat. :)

  • Tykkää 2
Link to comment
Share on other sites

Meillä on myös toimittu samoin: "korona-tiimi" hoitaa, jos asiakkaalla covid. Ja myös meillä on omat toimistotilat ja esimies. Meillä tiimiläiset ovat myös käyneet ottamassa oireisilta asiakkailta näytteitä. Ennen tuloksen saamista hoitajat käyvät listan mukaan normaalisti, mutta asianmukaisesti suojautuen. Kunnallinen kotihoito. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...