Jump to content

Tutkimus hoitotyön johtajien ja henkilöstön toiminnasta ja työhyvinvoinnista covid-19 pandemian aikana


Recommended Posts

TIEDOTE TUTKIMUKSESTA: Hoitotyön johtajien ja henkilöstön toiminta ja työhyvinvointi covid-19 pandemian aikana.

Pyydän Sinua osallistumaan tutkimukseen, jossa tarkoituksena on kuvata hoitotyön johtajien ja henkilöstön toimintaa ja kokemuksia työhyvinvoinnista covid-19 pandemian aikana. Lisäksi tarkoituksena on kuvata hoitotyön johtajien ja henkilöstön tuen tarvetta sekä työhyvinvointiin liittyviä tekijöitä. Perehdyttyäsi tähän tiedotteeseen Sinulta pyydetään suostumus sähköisellä kyselylomakkeella tutkimukseen osallistumisesta.

Vapaaehtoisuus: Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja voit peruuttaa suostumuksen koska tahansa syytä ilmoittamatta. Keskeyttäessä tutkimuksen tai peruuttaessa suostumuksen, keskeyttämiseen ja suostumuksen peruuttamiseen mennessä kerättyjä tietoja voidaan käyttää osana tutkimusaineistoa.

Tutkimuksen kulku: Tutkimusmenetelmä on sähköinen kysely. Kyselylomakkeella sinulta kysytään taustatietoja, covid-19 pandemian tehtävään perehdyttämisestä, tehtävästä ja siirrosta, perustyösi mahdollisista muutoksista sekä työhyvinvoinnistasi. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Tutkimukseen voit halutessasi osallistua täyttämällä sähköisen kyselyn osoitteessa: https://webropol.com/s/covid19pandemia Kyselyyn vastaaminen kestää noin 20 min. Täytäthän lomakkeen viimeistään 6.12.2020.

Tutkimuksen hyödyt: Tutkimus tuottaa tietoa, jota voidaan hyödyntää pandemia ajan osaamisen ja johtamisen kehittämisessä lisäämään hoitotyön henkilöstön työhyvinvointia.

Tietojen luottamuksellisuus, säilytys ja tietosuoja: Aineisto analysoidaan ja raportoidaan siten, että yksittäistä henkilö ei ole tunnistettavissa. Tutkimustiedostoa säilytetään tutkimuksen suorittajan tietokoneella ja muistitikulla salasanalla suojattuna. Tutkimusaineisto tuhotaan suorittajan toimesta tutkimusraportin valmistuttua.

Tutkimuksesta tiedottaminen: Kyseessä on TtM-opiskelija Marjo Antikaisen Pro gradu tutkielma. Valmis tutkielma julkaistaan Itä-Suomen yliopiston Hoitotieteen laitoksen verkkosivuilla. Tuloksista kirjoitetaan artikkeli, jota tarjotaan julkaistavaksi kotimaiseen ammatilliseen lehteen.

Lisätietoja voit kysyä tutkijalta. Tutkija: Marjo Antikainen, TtM-opiskelija, Itä-Suomen yliopisto, marjant@student.uef.fi

Ohjaajat: TtT, Projektipäällikkö Anja Terkamo-Moisio & Professori Arja Häggman-Laitila,  Itä-Suomen yliopisto 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...