Jump to content
MAINOS

Nuorten ja vanhojen hoitajien epätasa-arvo


Epätoivoinenhoitaja

Recommended Posts

Epätoivoinenhoitaja

Onko muilla kokemusta nuorena työntekijönä hoitotyössä työskennellessä esim kohta ajankohtaisena olevan joulun vapaiden puiminen? 
Automaattisesti vanhemmat hoitajat ajattelevat että tottakai nuoremmat haluavat joulut viettää töissä että voi uudenvuoden nauttia vapaalla. Eikö nuorilla ole samaa arvoa viettää juhlapyhiä lähimmäisten kanssa vain sen takia kun omia lapsia ei ole.

Link to post
Share on other sites

Aivan pelkästään minua harmittaa että vanhemmat hoitajat saavat mukamas kyykyttää työpaikalla nuoria. Vanhemmat myös saa pitää lomat sillain kun viimeksi on ollut ja kyllä nuoret töihin pyhinä. Siihen voi olla myös työnantajan syy sillä nuoret ovat halvempia. Vaikka kuinka paljon tästä asiasta puhutaan niin eipä tämä tule koskaan muuttumaan. Valitettavasti.

Link to post
Share on other sites

Meillä kyllä vuorotellaan, eli jotka olivat viimejouluna töissä ovat nyt vapaalla ja toisin päin. Ei erotaella vanhoja eikä nuoria, tämä on toiminut meillä hyvin. On myös pyritty jakamaan pyhäpäivät niin, että joku pyhäpäivä on jokaisella vapaa jos haluaa pitää. Sijaisiet on saaneet tehdä joulunpyhiä, heistä suurin osa haluaa olla pyhinä töissä. Kanatta ottaa asian puheeksi jo ajoissa ennen listojen laatimista.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.