Jump to content
MAINOS

Mikä on N- lupa


Ihmettelee

Recommended Posts

Jos on PKV lupa ja Love suoritettu, Mikä on tämä N-lupa, pitääkö olla erikseen vielä joku N-kurssi käytyä että voi jakaa huumelääkkeitä. eikö se sisälly PKV - lupiin jo ja Love lupiin jo sinällään ? En ollut aijemmin vastaavasta kuullut,  törmäsin asiaan kun talon uusi SH sanoi että jos ei ole N- lupaa ei  saa jakaa huumelääkkeitä, jatkoi että PKV ja Love lupa ei riitä ? 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Nämä lääkeluvathan eivät ole mikään laki tai valtakunnallisesti pätevät, vaan työpaikkakohtaiset. Pohjautuvat kyllä ministeriön suositukseen, mutta alan toimijat ottaneet vapaaehtoisesti käyttöön. Siksi paljon talokohtaisia eroja.

 

Monin paikoin työnantaja on päättänyt, että tiettyihin lääkehoidon tehtäviin tarvitaan juuri sille työnantajalle tehtyjä näyttöjä tai lisäkoulutusta. Aloittajan mainitsema työnantaja todennäköisesti edellyttää N-lääkkeiden jakamiseen lisänäyttöjä juuri sille työnantajalle. Minusta hyvinkin järkevää. Itseä ainakin pelottaisi, jos joku kipupumppua ikinä näkemätön vastaisi omasta epiduraalisesta kivunlievityksestäni ihan vain sillä perusteella, että on neljä vuotta sitten läpäissyt kipu 2 tentin.

 

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...