Jump to content
MAINOS

Esimiestaidot


Aanna

Recommended Posts

Kun johtajuus puuttuu yksikössä ollaan aika lailla omillamme, työtä tehdään mutta kaikki on epäselvää myös vastuu alueet. Jääkö hoitajille liikaa vastuuta yrityksen pyörittämisestä. Meillä ei ole edes tiimivastaavaa, johtaja etäinen ja omissa töissään, paljon poissa yksiköstä, miten teillä muilla homma toimiin ja mitä tässä pitäisi tehdä, olen kyllä ajatellut vaihtaa paikkaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Hyvin tutulta kuullostaa tuo teidän tilanne siellä. Johtaminen ja esimiestyö on aivan retuperällä hoitoalalla jostakin ihme syystä...Moneen otteeseen tullut törmättyä täysin mielivaltaiseen käytökseen. 

Ainoa neuvoni on että yhdessä isossa porukassa teette asian eteen tarvittavan...Koska kukaan ei yksinään pysty mitään asialle tekemään, riippuu toki millainen teidän esimiehenne esimies on(eli teijän pomon pomo). Toisaalta itse tätä kokeilleena sanoisin että yksinään ei kannata asialle paljonkaan tehdä koska se käännetään todennäköisesti sinua vastaan ja harva uskaltaa avata suutaan ja sanoa suoraan mitään esimiehelle esim.palavereissa....ja silmätikuksihan siinä joutuu... 

Että riippuen kuinka vaikeasta ongelmasta on kyse niin sen mukaan kannattaa sitten miettiä että onko sen arvoista jäädä siihen työpaikkaan vai jatkatko mieluummin paremman etsimistä....Pakko todeta tähänkin että kuin etsisi neulaa heinän seasta. Kaikki hyvät ja reilut pomot on kadonnu. 👍

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...
20.10.2020 klo 17.34, Pupupuku kirjoitti:

Kaikki hyvät ja reilut pomot on kadonnu.

Tuo on totta. Kahden vuoden aikana on jo neljäs pomo, kukaan ei tunnu viihtyvän kauan ja lykkäävät ikävät asiat seuraavalle.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Omassa entisessä työpaikassa oli juurikin johtamisessa niin paljon puutteita ja epäkohtia,vaikutus näkyi hoitajien arjessa moninaisesti. Kokeneet hoitajat irtisanoutuivat ja nuoret jäivät. Ylempi johto ei avannut silmiään,työsuojelu ja työterveys kädettömiä. Työpaikka meni vaihtoon.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Edellisessä työpaikassa olin monta monituista vuotta. Esimiehiin liittyvistä epäkohdista ja epäammattimaisesta toiminnasta ollu puhumassa eteenpäin. Mitään ei asioille tehty. Vaihdoin työpaikkaa enkä ole katunu. Nykyään loistava pomo, joka asettuu alaisten asemaan tekemällä itsekkin työvuoroja yksikössä.

Kaikista ei ole esimieheksi!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Edellisessä työpaikassani oli aivan käsittämättömän surkea täysin tuulella käyvä pomo. Hänenkin esimiehensä oli vallastaan huumaantuntunut narsisti. Kun irtisanouduin, ainoa ketä kiinnosti pitää lähtöhaastattelu oli aseman ylilääkäri. Kerroin suoraan mikä mätti ja miksi lähdin. Kaksi viikkoa lähtöni jälkeen kuulin, että muutkin hoitajat oli lähtöni jälkeen haastateltu, paikan nykyinen esimies siirrettiin pois "asiantuntijatehtäviin" pois tekemisistä ihmisten kanssa ja tilalle saatiin oikeasti hyvä esimies. 

  • Tykkää 4
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...