Jump to content

Ei talkootyölle


Recommended Posts

Minä en ihan ymmärrä, mikä tässä on sitä talkootyötä.

 

Minullakin on näitä "vastaavuuksia", enkä näe niitä mitenkään ylimääräisenä tai talkoina. Ne ovat työnantajan minulle antamia työtehtäviä, joiden tekemiseen tönantaja osoittaa minulle palkallisen työajan. Ne liittyvät kiinteästi omaan työhöni ja sen kehittämiseen. Tarvittaessa saan niihin liittyen lisäkoulutusta, mihin laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä minulla muutenkin on sekä oikeus että velvollisuus.

 

Tällä alalla on vaikka ja mitä pielessä edunvalvontapuolella, mutta se, että joku on työpaikan vaippa- tai haavavastaava tai ohjelma x-vastaava ei kyllä ole niitä asioita.

Link to post
Share on other sites
Sebucom60

Vastuutehtävät ovat ihan ok! Tehdään työajalla ja siihen pitää löytyä aikaa. Samoin riittävä koulutus pitää saada jos vastuutehtävä sellaista vaatii. Vastuutehtävistä ei saa tulla tressiä. Tehtäviä myöskin kierrätetään. Tasapuolisuus.Kaikilla jotain eikä vaan samoilla tyypeillä!

Link to post
Share on other sites

Ennen hoitaja koulutusta ja työtäni, olin työssä teollisuuden parissa ns miesalalla.  Kun sain työhöni lisää vastuuta tai tehtäviä lisää hoidettavaksi nousi myös palkka. En voi ymmärtää tätä hoitajien menttaalia "mulle lisää vastuualueita, mulle lisää tehtäviä, teen vapaa-ajalla, enkä halua lisää palkkaa, mä oon niin kiltti tyttö"

 

  • Tykkää 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...