Jump to content
MAINOS

Uudet terkat - oletteko päässeet terkan töihin ?


Ansa

Recommended Posts

Terkkojen paikkoja on ollut tosi vähän auki mol:in sivuilla. Jos joskus on, se on aina lestenneuvola tai äitiysneuvola. Itse haluisin aikuispuolelle. Turhauttaa kun sairaanhoitajan hommia vaan väännän (kaikella kunnioituksella toki ;D

Miten olette löytäneet paikkoja ? Vinkkejä ?

Ja koskas ne suuret ikäluokat oikein jääkään eläkkeelle, että tosissaan alkaa ropista työpaikkoja...   

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Vaikutan pääkaupunkiseudulla ja ymmärtääkseni yli kolmen kuukauden sijaisuudet ilmoitetaan julkisesti. Sitä lyhyemmät Seureen. Oikaiskaa jos muuta tietoa on ?

Ihmettelen että vain sairaanhoitajan paikkoja auki pilvin pimein.  Eikö terkoista jo ala olla pula huh.gif Koulutetaanko meitä liikaa ?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

kuten aikaisempi kirjoittaja sanoi.. kaikkia ei ilmoiteta mol sivun kautta.. kirjoita oshoitajille tai sairaaloiden rekryttajille ja tiedustele heiltä.. saat paljon ajankohtaisempaa tietoa ;D

I´am Wizard

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 5 kuukautta myöhemmin...

Mielenkiinnosta kysyn, että kuinka kävi? Onko löytynyt niitä omia töitä jo? Ja tosiaan, koskas se onkaan, kun suuret ikäluokat eläköityvät? 2010?

Mites tämä taantuma on vaikuttanut työllistymiseen? Ainakin omassa kunnassani neuvoloihin ei otettu tänä kesänä sijaisia lainkaan ja heinäkuulle sai ajan vain alle vuotiset ja odottavat äidit.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Täällä Helsingissä terveydenhoitajan töitä ainakin riittää, monesta paikasta ihan soitettu että joko sulla on töitä. Siitä sitten vain valinnnut parhaan päältä. Sijaisuutta teen nyt, koska haluan nähdä monia erilaisia työpaikkoja. Eli vaihtaa sopivan ajan välein :) Vakipaikkojen tarjontaa en ole katsastanut ollenkaan, se kun ei ole itselle ajankohtaista.

Viisasteleva ajattelee harvoin, ajattelija viisastelee vielä harvemmin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 6 kuukautta myöhemmin...

Pääkaupunkiseudun tilanteeseen puuttumatta, sanoisin, että täällä muualla ainakin terkkojen työt on vähän kiven alla. Sijaisuuksia eri pituisia on juu ja joskus työnantajilla on nykyään ongelmiakin löytää sopivaa sijaista. Mutta vakipaikkoja on auki melko harvoin, ainakaan jos tiettyä sektoria toivoo. Ja toisaalta ne vakipaikat vie yleensä pitkäaikaiset sijaiset.

Eihän sijaisuuksissakaan mitään vikaa ole, mutta jos on taloudellisesti töistä todella riippuvainen, niin ne ovat epävarma juttu. Itselleni on käynyt hyvä tuuri, olen saanut jopa useamman vakipaikan th:na juuri siltä sektorilta miltä olen halunnut (ei lasten- eikä änla), mutta mm. useammat kurssikaverini ovat odotelleet vakipaikkojaan sijaisuuksissa siellä täällä pitkään, osalla ei vieläkään ole vakipaikkaa, osa on sh-hommissa ja osa kokonaan pois th-alan työstä. Ja valmistuimme -98.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...