Jump to content

muut pohjoismaat


Recommended Posts

ruiskaunokki1

Onko vinkkejä missä hommissa olisi hyvä aloittaa, jos kielitaito ei ole vielä ihan priimaa, mutta kuitenkin ihan kohtalainen. Onko esim psykalle mahkuja suoraan. Saa ilmiantaa hyvän työpaikan ja maan tai muita vinkkejä. Motia on. Ei olis haittaa jos sääkin olis parempi kuin härmässä.

Link to post
Share on other sites
Aikuisopiskelija

Muut pohjoismaat ja parempi sää kuin härmässä? Skånessa toki on lyhyemmät talvet, rannikolla toki tuulee ja talvi voi olla harmaata. Mikä on kohtalainen kielitaito? Jos suomenkielen taitosi olisi samalla tasolla niin voisitko sillä taidolla tehdä töitä Suomessa? Todennäköisesti on mahkuja psykalle suoraan. Islanti voi toki olla vaikeampi. Hyviä maitahan nuo kaikki ovat, mutta ruoho ei ole missään välttämättä vihreämpää tai sitten se on aina vihreämpää toisella puolella.

Link to post
Share on other sites
ruiskaunoki1

Aika hyvin sanottu. Varmaankin pärjäisin, jos työyhteisö olisi ymmärtäväinen ja tukisi kielen oppimisessa, mut jos työyhteisöt ois samanlaisia kuin moni missä tääl ollut niin tuskin pärjäisi, mut lopulta sehä ei sit oisi kielestä niin paljon kiinni kuin siitä et selviääkö töistä huonon menon ja pienten resurssie takia. Oon nähnyt täällä lääkäreitäkin joille sh toimii tulkkina, että en tiedä sitten, kai se riippuu paikasta ja ihmisistä. Kai se vihreys sitten riippuu vähän tuurista ja itestäkin. Mut motia voi ol vaikea pitää yllä kielen oppimiseen, jos porukka ei tue vaan enemmän dissaa.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...