Jump to content
MAINOS

muut pohjoismaat


ruiskaunokki1

Recommended Posts

Onko vinkkejä missä hommissa olisi hyvä aloittaa, jos kielitaito ei ole vielä ihan priimaa, mutta kuitenkin ihan kohtalainen. Onko esim psykalle mahkuja suoraan. Saa ilmiantaa hyvän työpaikan ja maan tai muita vinkkejä. Motia on. Ei olis haittaa jos sääkin olis parempi kuin härmässä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Muut pohjoismaat ja parempi sää kuin härmässä? Skånessa toki on lyhyemmät talvet, rannikolla toki tuulee ja talvi voi olla harmaata. Mikä on kohtalainen kielitaito? Jos suomenkielen taitosi olisi samalla tasolla niin voisitko sillä taidolla tehdä töitä Suomessa? Todennäköisesti on mahkuja psykalle suoraan. Islanti voi toki olla vaikeampi. Hyviä maitahan nuo kaikki ovat, mutta ruoho ei ole missään välttämättä vihreämpää tai sitten se on aina vihreämpää toisella puolella.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Aika hyvin sanottu. Varmaankin pärjäisin, jos työyhteisö olisi ymmärtäväinen ja tukisi kielen oppimisessa, mut jos työyhteisöt ois samanlaisia kuin moni missä tääl ollut niin tuskin pärjäisi, mut lopulta sehä ei sit oisi kielestä niin paljon kiinni kuin siitä et selviääkö töistä huonon menon ja pienten resurssie takia. Oon nähnyt täällä lääkäreitäkin joille sh toimii tulkkina, että en tiedä sitten, kai se riippuu paikasta ja ihmisistä. Kai se vihreys sitten riippuu vähän tuurista ja itestäkin. Mut motia voi ol vaikea pitää yllä kielen oppimiseen, jos porukka ei tue vaan enemmän dissaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...