Jump to content
MAINOS

Herätkää päättäjät


Tuohtunut hoitsu

Recommended Posts

Olen tässä hoitotyön maailmassa huolissani yksityisellä puolella olevista asukkaista. Hoitaja mitoitus on mitä on, tehdään tubla vuoroja, kun sijaisia ei ole. Vuoroissa olevat hoitajat raataa hulluna, kun talot toimii ns.kevyen tuetun yksikkönä vaikka suurin osa asukkaista kuuluisi olla tehostetulla paikalla. Kukaan ei ehdi tehdä kunnolla mitään. Hygienia on mitä on, siivouksessa säästetään. Ruoka on epäsopivaa huono vatsaisille ja hampaisille asukkaille. Palkkaus 12 ja rapiat tunti. Nämä hoivakodit pyrkii ainoastaan voiton maksimointiin. Enemmän yllätys tarkastuksia, valvontaa yksiköihin. Totista totta, että yksityisillä pula jo nyt hoitajista. Olosuhteet ja palkat kohdilleen. Suurin osa hoitajista ahkeria ja tunnollisia työssään, mutta kuka jaksaa raataa ikuisesti. Liittojenkin pitäisi herätä toimimaan. Asukkaat ovat oikeutettuja laadukkaaseen hoitoon. 

-tuohtunut hoitsu-

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tuttua ikävä kyllä. Mitä muuta voi odottaa kun raha edellä mennään. Bisnes on bisnes. Mun moraali ei kestänyt, ja läksin pois yksityiseltä. Ilmoitusta vaan kehiin. 

Link to comment
Share on other sites

Ei mitään eroa missään hoitoalalla nykyään. Oli sitten yksityinen tai kunnallinen hoitopaikka kyseessä. Lisää tarkastuksia myös kunnallisiin hoitoyksiköihin. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...