Jump to content
MAINOS

Herätkää päättäjät


Tuohtunut hoitsu

Recommended Posts

Olen tässä hoitotyön maailmassa huolissani yksityisellä puolella olevista asukkaista. Hoitaja mitoitus on mitä on, tehdään tubla vuoroja, kun sijaisia ei ole. Vuoroissa olevat hoitajat raataa hulluna, kun talot toimii ns.kevyen tuetun yksikkönä vaikka suurin osa asukkaista kuuluisi olla tehostetulla paikalla. Kukaan ei ehdi tehdä kunnolla mitään. Hygienia on mitä on, siivouksessa säästetään. Ruoka on epäsopivaa huono vatsaisille ja hampaisille asukkaille. Palkkaus 12 ja rapiat tunti. Nämä hoivakodit pyrkii ainoastaan voiton maksimointiin. Enemmän yllätys tarkastuksia, valvontaa yksiköihin. Totista totta, että yksityisillä pula jo nyt hoitajista. Olosuhteet ja palkat kohdilleen. Suurin osa hoitajista ahkeria ja tunnollisia työssään, mutta kuka jaksaa raataa ikuisesti. Liittojenkin pitäisi herätä toimimaan. Asukkaat ovat oikeutettuja laadukkaaseen hoitoon. 

-tuohtunut hoitsu-

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tuttua ikävä kyllä. Mitä muuta voi odottaa kun raha edellä mennään. Bisnes on bisnes. Mun moraali ei kestänyt, ja läksin pois yksityiseltä. Ilmoitusta vaan kehiin. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ei mitään eroa missään hoitoalalla nykyään. Oli sitten yksityinen tai kunnallinen hoitopaikka kyseessä. Lisää tarkastuksia myös kunnallisiin hoitoyksiköihin. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...