Jump to content

Herätkää päättäjät


Tuohtunut hoitsu

Recommended Posts

Tuohtunut hoitsu

Olen tässä hoitotyön maailmassa huolissani yksityisellä puolella olevista asukkaista. Hoitaja mitoitus on mitä on, tehdään tubla vuoroja, kun sijaisia ei ole. Vuoroissa olevat hoitajat raataa hulluna, kun talot toimii ns.kevyen tuetun yksikkönä vaikka suurin osa asukkaista kuuluisi olla tehostetulla paikalla. Kukaan ei ehdi tehdä kunnolla mitään. Hygienia on mitä on, siivouksessa säästetään. Ruoka on epäsopivaa huono vatsaisille ja hampaisille asukkaille. Palkkaus 12 ja rapiat tunti. Nämä hoivakodit pyrkii ainoastaan voiton maksimointiin. Enemmän yllätys tarkastuksia, valvontaa yksiköihin. Totista totta, että yksityisillä pula jo nyt hoitajista. Olosuhteet ja palkat kohdilleen. Suurin osa hoitajista ahkeria ja tunnollisia työssään, mutta kuka jaksaa raataa ikuisesti. Liittojenkin pitäisi herätä toimimaan. Asukkaat ovat oikeutettuja laadukkaaseen hoitoon. 

-tuohtunut hoitsu-

Link to post
Share on other sites
Lähäri20

Tuttua ikävä kyllä. Mitä muuta voi odottaa kun raha edellä mennään. Bisnes on bisnes. Mun moraali ei kestänyt, ja läksin pois yksityiseltä. Ilmoitusta vaan kehiin. 

Link to post
Share on other sites

Ei mitään eroa missään hoitoalalla nykyään. Oli sitten yksityinen tai kunnallinen hoitopaikka kyseessä. Lisää tarkastuksia myös kunnallisiin hoitoyksiköihin. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...