Jump to content
MAINOS

Miksi teet juuri sitä hoitotyötä mitä teet?


MarreX

Recommended Posts

Alahan on laaja ja erityyppistä työtä ihan hirveästi. Omista opiskelukavereista on hauska seurata, miten erityyppisiin hommiin kukin hakeutui ja mikä on kenellekin se juttu.

 

Itse tykkään nykyisessä työssäni kirran vuodeosastolla työn hektisyydestä, potilaiden vaihtuvuudesta ja käsillä tekemisestä. Kaaoksen hallinta on palkitsevaa ja työpäivät kuluvat hujauksessa. Toinen kovasti pitämäni työympäristö on päivystys sen vaihtelevuuden vuoksi, mutta lopulta siellä potilaskohtaamiset jäävät liiankin lyhyeksi. Tykkään siitä, että saan elää hetken potilaan rinnalla hänelle usein melko mullistavassa elämänvaiheessa.

 

Opiskeluaikana havaitsin yllätyksekseni, että valvontatyyppiseen työhön (teho, tehovalvonta, anestesiahoitaja jne.) en sovellukaan ollenkaan. Koen kovin raskaaksi tarkkaavaisuuden ylläpidon, kun mitään ei tapahdu. Pystyn olemaan tarkka, hoksaava ja tehokas, kun minulla on koko ajan tekemistä, mutta jos vain istun ja olen, ajatus karkaa helposti ja jotain olennaista voi jäädä huomaamatta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...