Jump to content
MAINOS

Yt koronan takia


Tuuli1

Recommended Posts

No niin, mitenkähän valtio vois auttaa näitä sairaanhoitopiirejä ja sotealueita?Meille iski yt ja siellähän on lomautukset tälle vuodelle ja lomarahan muuttaminen ensi vuonna vapaiksi suunnitteilla, sijaisia ei palkata ja kaikki mahdollinen säästöön liittyvä supistaminen ja pienetäminen esillä. Valtio työntää rahaa yrityksille ja tänään kuulin radiosta, että kesätapahtumien järjestäjatkin ovat saamassa korvauksia koronan takia. Mutta entäs hoitoala, lomautukset kiitoksena, ei hyvää päivää tätä touhua🤔😤😧

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Eivätköhän nuo syksylle, ensi talvelle ja oletettavasti koko ensi vuodellekin tulevat säästötoimenpiteet olleet jokaiselle omilla aivoillaan ajatteleville itsestäänselvyys jo alkukeväästä kaiken hullutuksen ja rahankylvämisen alettua. Useampi tuhateuroinen (5000-10000 e?) tulee itsekullekin säästettäväksi tässä muutaman lähivuoden aikana kuntien ja valtion kassaan, jottei ihan kaikki otettu laina jää lastemme ja lastenlastemme maksettavaksi. Vähällä olette päässeet, jos pienet lomautukset ainoa suora seuraus omaan kukkaroon. Tosin odotettavissa on kyllä jatkoa. Ensi vuonna todennäköisesti tarkistetaan hieman resurssitarpeita ja irtisanomislappuja jaetaan vasemmalle ja oikealle. Sitä odotellessa kannattaa omaan hätävarakassaan säästää muutaman kuukauden nettomenoja vastaava summa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Mikä se on kun hoitajilta ei löydy yhteishenkeä ja sitoumusta toimia oman hyvinvoinnin hyväksi: kyllä sitä rahaa löytyy, kun päätetään yhdessä ....yksi hyvä vaihtoehto olisi joukko irtisanoutuminen äärikeinona, ensin vois tietty kokeilla vaikka ettei niitä vuoroja vaihdeta, ylitöitä ei tehdä ja ennen kaikkea sen ilmaisen työ tekemisen lopettaminen eli vartti töiden jälkeen tehdään....ei siitä kukaan mitään maksa, ei siitä yhtään kirkkaampaa kruunua saa.

Mutta eihän sitä yhteisvoimaa löydy... siinä se vika piilee

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...