Jump to content
MAINOS

Ensihoitajasta vaihto sairaanhoitajaksi


nonparellitäti

Recommended Posts

Menossa on 3 vuosi ensihoitajan (AMK) opintoja. Olen kuitenkin tässä jo pidemmän aikaa pohtinut, että vaihtaisin sairaanhoidon linjalle. 
Kun hain kouluun, ensihoito tuntui juuri siltä mitä haluaa, mutta kaiken sen jälkeen mitä on nähnyt ja kokenut on mieli muuttunut. Mahdollisesti kiinnostaisi päästä kouluttautumaan joko haavahoitajaksi tai saattohoitajaksi lopulta. Koulua olisi vielä jäljellä ensihoidon puolella 1,5 v (mahdollisesti enemmän koska korona) niin olisiko ihan hullua vaihtaa? Syksyllä alkaisi ensihoidon opinnot toden teolla ja motivaatio niihin on aika nollilla, koska en koe ambulanssin olevan tuleva työpaikka. Ja osaisiko joku sanoa, onko pk-seudulla edes millaiset mahdollisuudet päästä työskentelemään ambulanssiin? 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Jos sä olet opinnoissasi jo noin pitkällä niin miksi vaihtaa mihinkään? Otat ensihoidon koulutusohjelmasta sairaanhoitajan paperit niin asia on sillä selvä.

  • Tykkää 2
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ja eihän sieltä ulos pääse ilman niitä sh-papereita jotka ko. kaksoistutkintoon mukaan kuuluu. Ei yhtään haittaa, vaan jopa edistää työllistymistä sairaalaankin että on se eh-paperi lisäksi.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Sairaanhoitaja - ensihoitajia (AMK) työskentelee nykyisin monessa sairaalassa sairaalan sisällä (päivystykset, teho-osastot, leikkausosastot jne.). Kannattaa siis tehdä nykyinen tutkinto loppuun asti. Jos sairaalan seinät rupeaa myöhemmin ahdistamaan, on helpompi lähteä esim. "pakettiauton" kyytiin.  

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...