Jump to content
MAINOS

Työhön määrääminen – toteutuneet caset


jupet

Recommended Posts

Onko tiedossa että jossain päin maata olisi työvoimaviranomainen määrännyt jonkun (mitä tahansa ammattiryhmää) töihin?
En itse ainakaan ole mediassa moiseen törmännyt, joten oletettavasti vapaaehtoisilla ja työpaikan sisäisillä siirroilla on pärjätty.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

No se että työpaikan sisäinen siirto on riittänyt on ihan yhtä kamalaa kuin muualta töihin käsky. Päiväkirurgiasta siirretty hoitajia jotka tekee arkisin päivätyötä joutuneet nyt kolmivuoro työhön ja aivan erilaisiin tehtäviin. Mitään vapaaehtoisuuksia ole kyselty vaan suoraan valehdeltu, että käyt vain tutustumassa teho-osastoon. Siellä sitten isketään työvuorolista käteen ja sanotaan, että olet nyt töissä täällä. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Meillä päin on ainakin hammashoitajia passitettu corona- näytteenottajiksi ja kouluterkkareita avopuolelle vaihteleviin tehtäviin. Ei siinä varmaan hurraahuutoja ole kuulunut mutta vaikea siitä on periaatteessa valittaa kun työsopimuksessa lukee kaikilla jotenkin että "tarvittaessa työnantajan osoittamat työtehtävät" jne, et al, tjsp.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Täällä päin hammashoitajista tullut korona-osaston hoitajia ja avovastaanottojen ja eri päivätyössä olevia sairaanhoitajia siirretty vuodeosastolle. Lisäksi päiväkirurgian osastosta tehtiin kohorttiosasto joten päiväkirurgien hoitajat nykysin koronahoitajia myös. Ketään ei ole määrätty vaan sisäisesti siirretty.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...