Jump to content
MAINOS

Työhön määrääminen – toteutuneet caset


jupet

Recommended Posts

Onko tiedossa että jossain päin maata olisi työvoimaviranomainen määrännyt jonkun (mitä tahansa ammattiryhmää) töihin?
En itse ainakaan ole mediassa moiseen törmännyt, joten oletettavasti vapaaehtoisilla ja työpaikan sisäisillä siirroilla on pärjätty.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

No se että työpaikan sisäinen siirto on riittänyt on ihan yhtä kamalaa kuin muualta töihin käsky. Päiväkirurgiasta siirretty hoitajia jotka tekee arkisin päivätyötä joutuneet nyt kolmivuoro työhön ja aivan erilaisiin tehtäviin. Mitään vapaaehtoisuuksia ole kyselty vaan suoraan valehdeltu, että käyt vain tutustumassa teho-osastoon. Siellä sitten isketään työvuorolista käteen ja sanotaan, että olet nyt töissä täällä. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä päin on ainakin hammashoitajia passitettu corona- näytteenottajiksi ja kouluterkkareita avopuolelle vaihteleviin tehtäviin. Ei siinä varmaan hurraahuutoja ole kuulunut mutta vaikea siitä on periaatteessa valittaa kun työsopimuksessa lukee kaikilla jotenkin että "tarvittaessa työnantajan osoittamat työtehtävät" jne, et al, tjsp.

Link to comment
Share on other sites

Täällä päin hammashoitajista tullut korona-osaston hoitajia ja avovastaanottojen ja eri päivätyössä olevia sairaanhoitajia siirretty vuodeosastolle. Lisäksi päiväkirurgian osastosta tehtiin kohorttiosasto joten päiväkirurgien hoitajat nykysin koronahoitajia myös. Ketään ei ole määrätty vaan sisäisesti siirretty.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...