Jump to content

Ahdistelu


Recommended Posts

kotihoitaja-

Työskentelen kotihoidossa ja hiljattain jouduin asiakkaan luona seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. (Taustaa sen verran että asiakkaalla ei minkäänlaista muistisairautta tai muistiongelmaa joka tekisi hänestä syyntakeettoman, vaan on toiminut täydessä tietoisuudessa, lievää ahdistelua ollut joka hoitajaa kohtaan aiemminkin). Tein asiasta työsuojeluilmoituksen ja pyysin esimieheltäni ettei minun tarvitsisi kyseisellä asiakkaalla käydä. Esimies ei tähän sillä kertaa oikein kommentoinut, kehoitti vain tulla juttelemaan jos asia jää vaivaamaan. 
Nyt kuitenkin eilen huomasin että seuraavalle päivälle minulle oli jaettu kyseisen asiakkaan käynti, jolloin menin pomoltani epätoivoisena pyytämään että jos joku muu voisi mennä kun tilanne vieläkin itseä kovasti ahdistaa ja pelottaa. Esimies tähän totesi vain etten voi ikuisesti vältellä tämän asiakkaan luona käymistä ja on nyt vain mentävä. 
Koen että oikeuksiani tässä on sorrettu ja olen ajatellut olevani yhteydessä ylempään tahoon jotta saisin vapautuksen tämän asiakkaan hoitamisesta. Olen kuitenkin koeajalla, ja kysymykseni kuuluukin: jos ilmoituksen teen uudelleen ja kieltäydyn ehdottomasti asiakasta hoitamasta, voidaanko minut irtisanoa tällä perusteella, ja jos voidaan niin auttaako liitto tässä asiassa?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...