Jump to content
MAINOS

KEIKKATYÖN HAASTEET


Sebucom60

Recommended Posts

Kyllä keikkatyöläiset ovat nyt aika yksin kentällä. Vuoron saa joo varattua mutta sitten onkin ihan arpapeliä se että saako infoa kaikesta mennessään työkohteeseen.Kenen kanssa voi purkaa ahdistustaan jatkuvasta kiertämisestä.Keikkafirmat lähinnä linkittävät yleisessä jaossa olevia toimintamalleja koskien korona-aikaa.

Vakkareilla on tiiminsä.Esimiehensä.Konsultointi ym mahdollisuudet.

Toinen lukunsa on se että mitä kaikkea on nyt sälytetty yövuorossa olevalle keikkatyöläiselle.Itse luuttusin myrkyillä koko talon . Aamulla oli olo kuin kalalla kuivalla maalla. Vielä oli allekirjoitettava paperi että olen kaikki listan työt tehnyt.

Asukkaista en saanut juuri mitään järkevää rapsaa mennessäni vuoroon.

Nyt täytyy sanoa että olo on aika sippi.Tulevan yövuoron peruin sairastumiseen vedoten ja näin se kyllä onkin.

Voimia meille kaikille!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Samaa mieltä. Keikkalainen on iso rasite kun saavut auttamaan nykyisin.

Teen harvoin keikkoja nykyisin ja nyt sekin vähä loppui välittömästi. Mieluummin olen kortistossa, kun teen yhtään keikkaa nykyisin. Niin epäoikeuden mukaisesti heitä kohdellaan monessa hoivatyöpaikoissa. Keikkalaisella ei ole mitään sanan valtaa, edes omista asioissa vaan sekin on avointa  riistaa työpaikoilla. Hänellä ei saa olla omia mielipiteitä eli ole ROBOTTI. Älä syö, älä käy työaikana wc:ssä .  Tee urakalla  töitä, että vakituinen pääsee tupakalle tai muuten "piiloon" muilta.

Esimiehet eivät arvosta, kuuntele heitä yhtään. Eurot ovat ne mitkä sanelevat. Keikkalainen on jätetty armotta ihan YKSIN; HYLJEKSYTTY työyhteisössä tai sitten on todella HUONOJA LÄHIESIMIEHIÄ? Eivät osaa kuunnella keikkalaisia ja vaan eurot sanelevat...… heille on yksi lysti lähteekö keikkalainen itkukurkussa työvuoron jälkeen kotiin.  Moni ei sen takia, viitsi edes ilmoittaa. Syy ; EI VASTATA kun soitetaan työpaikaan? Jos, niin otetaan asia henkilökohtaisesti jatkuvasti. Normi käytäntö monessa työpaikassa, ei vastata kun soitetaan vaan selitetään välittömästi ; Ei ole soitettu.  Jättäkään omaa puhelimeen " todiste", niin vakituiselta löytyy kiva  selitys pomolle....miksi ei ole vastannut?

Usein syy vakituisten ala-arvoinen kohtelu, pilkanteko , selän takana puukominen ym. 

Keikkalaiset ovat oikeasti myös ajattelevia IHMISIÄ! Emme teidän roskapusseja jatkuvasti. Hoitakaa omat ongelmat muualla , kuin jatkuvasti  työpaikoilla. Pelkäävätkö lähiesimiehet  näitä työntekijöitä, kun sallivat tämän pysyvän toimintatavan?

Monen keikkalaisen raja on nyt tullut vastaan. Odotin tyhmästi , että usean duunarin asenne muuttuu asiallisempaan suuntaan ja mutta pahemmaksi on mennyt jatkuvasti. Keikkalainen onneksi pääsee aina pois, mutta asukkaat eivät pääse " karkuun" näitä duunareita.

Keikkalaisia  vakituiset DUUNARIT / HOIVA-apulaiset erityisesti kohtelevat kuin "saastaa" , pidä siten siellä vielä omia puoliasia.  Moni hoitofirma voisi laittaa  rauhassa ovet lukkoon. 

Moni keikkalainen on nähnyt kuinka karusti  siellä oikeasti toimitaan ja ketkä tekevät ne työt työvuoron aikana, hiljaisemmat duunarit ja ketkä lymyävät piilossa toisten selän takana tai suulla hoitavat työt.  Yhteisiä työpelisääntöjä ei noudateta vaan tehdään oman mielen mukaisesti työt tai millä tuulella ollaan tänään? Vaikea keikkalaisen on työskennellä näissä työpaikoissa.

. No, esimiehen aikana ollaan niin "tärkeitä" nuolijoita, että ihan pahaa tekee. Jos, uskallat kertoa totuuden, et ole tervetullut vaan olet RASITE keikkafirmalle ja näille " täydellisille" duunareille. 

Olen toivoni menettänyt näille  jääräpäisille nuoleskelijoille.  En, jaksa enää vaan vaihdan alaa mieluummin kun hakkaan jatkuvasti päätä seinään. Pahempaa suuntaa ollaan menossa. Lähiesimiehet missä on teidän oma AMMATTITAITO, YLPEYS tai onko sitä? Ette ole yhdenkään toisen kaveri vaan teidän pitää näyttää kaikille miten osasto hoidetaan käytännössä?

 Teitä voi peräti ARVOSTAA, sen jälkeen....? Nyt olisi näytön paikka, myös meille keikkalaisille pitäisi osasta näyttää osaatte hallita työn myös paineessa? 

Teitä me  emme kaipaa nykyisin vaan TE TULETTE MEITÄ KAIPAAMAAN ja rahalla ette tule saamaan hyviä hoitajia töihin.

Teidän oma maine on mennyt ja te  itse olette syypäitä tilanteeseen. Meillä on pitkä muisti.

Valheella on tietääkseni lyhyet jäljet ja sen tunnette vielä omissa niskoissa. Opin jo tänä vuonna; älä koskaan jätä pukuhuoneeseen omia tavaroita, seuraavan kerran kun tulet työvuoroon ; " voro vienyt".

Keikkalaisen tilinauha ei ole niin paksu, että voi ostella uusia TYÖKENKIÄ jatkuvasti. Tähän firmaan en astu koskaan, luottamus meni työtekijöihin ja lähiesimieheen.  Ilmoitin asiasta omalle pomoilleni ja mitään ei tehty asian hyväksi.....Arvostus häntä kohtaan on nolla!  

Eli syy on TAAS KEIKKALAISEN, miksi luotit vakituisiin duunareihin? Taitaa olla normi toimintatapa nykyisin.

Esimiehet pesevät aina  kädet asiasta ja varsinkin jos keikkalaisesta on kysymys. Raukkamaista toimintaa. 

Keikkalainen ei ole enää tervetullut töihin, kun uskalsi pyytää palauttamaan omat tavarat takaisin?

Tämä on nykyaikaa, avatkaa hyvät ihmiset jo silmät auki.  Sitten viimeistään kun osuu omalle kohdalla, minulta ei heru sääliä tai ymmärrystä silloin. 

Rehellisyys ei ole arvossa nykyaikana vaan varkaus, valehtelu, kovuus ym.  Niin saa myös hoitotyöpaikan, miten hyvin osat valehdella sen  taatusti teidät palkataan.  

Olen jo tänä vuonna opinnut eli KIITOS VAKITUISET DUUNARIT tai hienot ladyt siellä pääkaupunkiseudulla , toivottavasti ette RASITU TYÖN TEOSSA, me " tyhmät" maalaiset  hoidetaan myös teidän työt. 

Kiitosta on turha odottaa teiltä, jos edes tiedätte mitä se sana tarkoittaa!

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...