Jump to content
MAINOS

Harjoittelujen perumiset, vaikutukset opintoihin ja valmistuminen?


anniamandab

Recommended Posts

Moni harjoittelupaikka on siis ilmoittanut keskeyttävänsä opiskelijoiden kaikki harjoittelut koko kevääksi. Periaatteessa ymmärrettävää tilanteen vuoksihan se on, mutta kyllä se myös jättää opiskelijoita tosi huonoon tilanteeseen. Varsinkin, jos pitäisi valmistua. Itse en ole kauhean huonossa tilanteessa, mutta moni kaveri. Kyllähän se harmittaisi mielettömästi, että valmistuminen olisi kiinni itsestä riippumattomista syistä.

Ohjeistus on ollut aika epämääräistä ja puutteellista. Toki varmaan tulee täsmentymään, ehkä, mutta sitä odotellessa. Mielestäni olisi reilua esimerkiksi sellainen, että työsuhteissa tehtävät harjoittelut voitaisiin hyväksyä opinnoiksi.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Meillä on tällä hetkellä voimassa ohje, että harjoittelut jatkuvat toistaiseksi normaaliin tapaan. Tosin uutta ohjetta on saatettu alkaa jo tekemään valtioneuvoston ilmoituksen jälkeen mutta se ei ole vielä ehtinyt opiskelijoille asti. Nyt on harjoittelupaikoilla ja kouluissa kovat kiireet vähän aikaa mullistusten kanssa. Harmillista kun monien valmistuminen voi viivästyä. Itsellä on edessä vasta perusterveydenhuollon harjoittelu 13.4. alkaen. Saattaa hyvinkin siirtyä mutta opintoja on niin paljon jäljellä, että ehtii kiriä aikataulua kiinni.

Oli tänään aika autiota koululla.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Meilläkään ei ole harjoitteluja keskeytetty tai peruttu. Toistaiseksi opiskelijoita voidaan ottaa vastaan ja ohjata, saavat myös hyvin paljon tehokkaampaa perehdytystä varmasti ainakin infektioiden torjuntaan 🙄

Kuitenkin taitaa olla niin, että kun muutama viikko mennään eteenpäin niin opiskelijaohjausta on mahdotonta antaa oman työn ohessa ja olla vastuussa toisen työstä oman ohella, ainakaan erikoissairaanhoidossa. Opiskelija ansaitsee hyvän ohjauksen. Ja tosiasiahan on se, että pidemmällä olevat opiskelijat tarvitaan työvoimaksi.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...