Jump to content
MAINOS

Vinkki vitoset


Kaste

Recommended Posts

Hei! 

Ajattelin, että voitas tähän kerätä pienet käytännön vinkit, joista on ollut apua hoitohommissa.

Tässä on muutama oppimani

-Eritepyykin esipesu käsin on kätevämpi tehdä lavuaarin/saavin sijaan wc-pöntössä (vältyt lavuaarin/saavin pesulta eikä mene tukkoon). Otat vain hanskat käteen, pitävä ote pyykistä ja laitat pyykin pönttöön niin et se eritepuoli jää alhaalle ja ylöspäin. Lorauta pieni määrä pyykkiainetta ja suihkuta erite pois käsisuihkun avulla.

- Jos kipulaastarin vaihtopäivä ei ole suihkupäivänä: Leikkaa talouspaperista laastarin kokoinen pala ja laita se suihkun ajaksi kipulaastarin päälle suojakalvon kera. Laastari ei suihkussa irtoa ja saat suojakalvon  helposti irti kun alla on paperia. Laastariin voi päiväyksen kirjoittaa reunaan minkä alla ei ole lääkeainetta tai kirjoittaa se päiväys ihonhoitoteippiin.

- Joidenkin miesten katetrointi on helpompaa kun peniksen ympärille laitat harsotaitosta/talouspaperia - pitävempi ote.

- Kun olet tyhjentänyt ja pessyt portatiivin niin laita pohjalle vähän vettä ja pohjalle pieni määrä saippuaa/pesuainetta.  Portatiivin pesu on helpompaa, kun sinne ei kakka jämähdä pohjaan.

Edited by Kaste
Lisäys
Link to comment
Share on other sites

Tuo pyykin huuhtelu pöntössä kuulostaa hurjalta mutta väittäisin sen olevan hygieenisempi tapa kuin mitä käsien uittaminen ammeessa likavedessä. Tuossa on vain otettava pyykin puhtaasta nurkasta tiukasti kiinni eikä missään vaiheessa tiputeta pyykkiä pönttöön. Hurjasti tulee ajansäästöä kun tuoreeltaan noin eritepyykin pesee.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...