Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

serviceboende

Potilasohjelmat vanhustenhuollossa?

Recommended Posts

serviceboende

:-Hei! Olemme hankkimassa tietokoneet + ohjelmat tehostettuun palveluasumiseen. Kyseessä on pieni, yksityinen koti, jolla on ostosopimus kaupungin kanssa (n.40 asukasta). Meillä hoidetaan siis vanhukset joilla on m.m. dementia.

Nyt haluaisin modernisoida meidän taloa ja haluaisin teiltä tiedostaa mitä ohjelmia käytätte, miten ohjelmat toimii, onko hankalaa käytää ja onko hyötyä niistä + mahd. myös kustannukset ohjelmista (jos tiedätte ne). Suurkiitos avustanne!

Alltså kan ni berätta vilka program ni använder inom effektiverat serviceboende för äldre. Är programmen bra, har ni nytta av dem + vet ni vad de kostar? TACK för hjälpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Piupa

Minkälaisia ohjelmia tarkoitat ts. mitä tietokoneohjelmilla on tarkoitus tehdä??

Share this post


Link to post
Share on other sites
empty

Kokemusta ei ole, mutta Prime Solutions Oy:llä on Prime Care-niminen ohjelma tuohon tarkoitukseen. Kts. http://www.primesolutions.fi/primecare.html

Itse olen käyttänyt prime care -ohjelmaa jonkin verran. Päivittäinen kirjaaminen tuntui välillä "hitaalta", kun päivittäiset toiminnot oli hajotettu eri osiin esim. erittäiminen, syöminen, peseytyminen. Toisaalta, raporttiliuskaa tulostettaessa sai tulostettua esim. vain kohdan erittäminen.

Ihan perushyvä ohjelma, pitkässä käytössä varmasti löytyy parannusehdotuksia ja siitä on jo vuosia, kun ohjelman kanssa olin tekemisissä. On siis voinut kehittyä niistä päivistä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...