Jump to content
MAINOS

Tatuoinnin piilottaminen


Novy

Recommended Posts

Hei! Olen ensimmäisen vuoden sh-opiskelija ja alkoi mietittymään kun käsivarresta löytyy isohko tatuointi. Kuva on jokseenkin graafinen (verta löytyy) ja ajattelin, vaikka ajat muuttuvatkin ja tatuoinnit hoitotyössä yleistyvät, että tulisiko tatuointi mielellään peittää? Onko muilla tatuoiduilla minkäänlaisia kikkoja? Osallistukaa kaikki mielellään keskusteluun! :)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Itse en ole joutunut tatuointejani peittämään vaikka löytyy eläimen kalloa ja vähäpukeisia naisia käsivarresta. Oikeastaan koen että joidenkin potilaiden kanssa tatuoinnit ovat toimineet hyvänä "Ice breakerinä" tiiviimmän hoitosuhteen luomiseen. Jos tatuoinnit eivät kuvasta jotain uskontoa tai ääriaatetta niin ei sinulla ole mitään syytä niitä peitellä :)

Link to comment
Share on other sites

No mulla on tatuointeja paljon ja näkyvästi, ei mahdollisuutta piilottaa. Mä oon vähä sillee ajtellu etteivät vaikuta mun hoitotyöhön sen enempää kuin muutkaan yksilölliset ulkonäköseikat joten siinä olkoot. Kommenttia tosin tulee laidasta laitaan mutta sekin lienee luonnollista. Näin oma lehmä ojassa sanoisin että antakaa näkyä vaan, siinähän maailma muuttuu eikä sitä suotta tartte jarrutella :)

 

Link to comment
Share on other sites

Yksi tatuointi löytyy kämmenselästä, loput pysyy vaatteiden alla piilossa. Yli kymmenen vuoden aikana kukaan ei ole juurikaan kiinnittänyt huomiota tai kysellyt. Vanhus- ja vammaistyötä olen pääosin tehnyt. En ole koskaan ajatellut, että niitä pitäisi peittää, ne ovat kuitenkin osa minua eivätkä vaikuta työni laatuun.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...