Jump to content

Tatuoinnin piilottaminen


Recommended Posts

Hei! Olen ensimmäisen vuoden sh-opiskelija ja alkoi mietittymään kun käsivarresta löytyy isohko tatuointi. Kuva on jokseenkin graafinen (verta löytyy) ja ajattelin, vaikka ajat muuttuvatkin ja tatuoinnit hoitotyössä yleistyvät, että tulisiko tatuointi mielellään peittää? Onko muilla tatuoiduilla minkäänlaisia kikkoja? Osallistukaa kaikki mielellään keskusteluun! :)

Link to post
Share on other sites
Oikeassa paikassa?

Itse en ole joutunut tatuointejani peittämään vaikka löytyy eläimen kalloa ja vähäpukeisia naisia käsivarresta. Oikeastaan koen että joidenkin potilaiden kanssa tatuoinnit ovat toimineet hyvänä "Ice breakerinä" tiiviimmän hoitosuhteen luomiseen. Jos tatuoinnit eivät kuvasta jotain uskontoa tai ääriaatetta niin ei sinulla ole mitään syytä niitä peitellä :)

Link to post
Share on other sites

No mulla on tatuointeja paljon ja näkyvästi, ei mahdollisuutta piilottaa. Mä oon vähä sillee ajtellu etteivät vaikuta mun hoitotyöhön sen enempää kuin muutkaan yksilölliset ulkonäköseikat joten siinä olkoot. Kommenttia tosin tulee laidasta laitaan mutta sekin lienee luonnollista. Näin oma lehmä ojassa sanoisin että antakaa näkyä vaan, siinähän maailma muuttuu eikä sitä suotta tartte jarrutella :)

 

Link to post
Share on other sites

Yksi tatuointi löytyy kämmenselästä, loput pysyy vaatteiden alla piilossa. Yli kymmenen vuoden aikana kukaan ei ole juurikaan kiinnittänyt huomiota tai kysellyt. Vanhus- ja vammaistyötä olen pääosin tehnyt. En ole koskaan ajatellut, että niitä pitäisi peittää, ne ovat kuitenkin osa minua eivätkä vaikuta työni laatuun.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...